Chokladbollar med Marianne

PSX_20160920_090456

Det här är en helt underbar kombination om man gillar Marianne. Jag har alltid varit lite svag för mintchoklad så för mig är det här en given kombo.

Chokladbollar med Marianne:
100 g rumsvarmt smör
1 dl strösocker
3 dl havregryn
3 msk kakao
2 msk espressokaffe (vanligt kaffe funkar också)
15 st Marianne
Pärlsocker att rulla Chokladbollarna i.

Kör Marianne i mixer till ett hyfsat fint pulver (se bilden).

PSX_20160920_090857

Blanda alla ingredienserna ordentigt till fin smet. Forma bollar och rulla i pärlsocker eller annat strössel. Förvara i kylskåp.
Chokladbollar går jättebra att frysa.

#marianne #chokladboll

9 Kommentarer

  1. Men mums, detta måste jag helt klart testa! 😀

  2. Angelica säger:

    Hur många bollar blir det ungefär av den här satsen? 🙂

    1. tessanbakar säger:

      12-20 beroende på hur stora man gör dem 🙂

  3. Anonym säger:

    Riktigt goda!!! Har gjort dem flera gånger! Mums!!!

  4. Anonym säger:

    Men va smarrigt det låter!!

    1. Tessanbakar säger:

      Det VAR rätt smarrigt faktisk 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.