Baktips/bloggtips, Familjen, Sponsrat inlägg

Frukostevent med Thule och Kivat

I torsdags tog jag med mig Elwira och gick på ett riktigt lyxigt event på Vallgatan 12 här i Göteborg. Det var fina Malin aka Göteborgsmamman som hade bjudit in till mysig och galet god frukost där vi fick träffa Thule och Kivat.

Jag är tyvärr inte ute på sånt här så ofta men ett par bekanta ansikten dök upp och det var jättekul att träffa Anna Nazima, Therese och Emma igen. Jag har ju faktiskt haft äran att göra tårtor åt både Emmas lilla Isadora och Therese`s Lex.

Först berättade Malin lite om sin relation till de båda varumärkena och hur hon kommit i kontakt med dem. Det märktes verkligen att det här var produkter hon brann för.

Thule kände jag till sen innan men eftersom mina barn är lite större så förknippar jag dem mer med takboxar och liknande än med barnvagnar. Vi fick se tre väldigt olika modeller och jag kände direkt att hade jag haft småbarn nu så hade jag inte tvekat en sekund.

Sen fick vi höra lite mer om Kivat som är ett finskt klädföretag som bara jobbar med rena naturmaterial som ull och bomull. Och det här tycker jag är så bra. Jag har Matteo med väldigt känslig hud och Casandra som är frusen och fullkomligt älskar ull. Men det är inte lätt att hitta. Så döm om min (och Casandras) lycka när det låg ett par fingervantar i ull i hennes storlek i Goodiebagen sen.

Goodiebagen ja, den var verkligen underbar. Inte nog med att den bestod av en praktisk och lätt ryggsäck från Thule, den innehöll också en massa fint från KivatVallgatan 12Izard HoyerJuicekällan och Universeum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.