Partytajm för Matteo

PSX_20170409_194503

Inlägget är ett samarbete med Partytajm.se

För ett par veckor sedan fyllde Matteo 7 år och självklart hade han kalas för sina kompisar. I år lyckades vi dessutom med hjälp av Partytajm.se få till ett riktigt häftigt Star Wars-kalas till honom och hans kompisar. När han först skulle välja tema så stod det mellan Star Wars och Pokemon så fast valet föll på Star wars så lyckades jag faktiskt klämma in lite Pokémon också. Så ett Starwarspokémon-kalas kan man säga att det blev :-).

Vi beställde hem ett stort kalaspaket som innehöll allt från tallrikar och servetter till vimplar, ballonger och serpentiner och godispåsar. Tror sällan vårt kök har varit så snyggt och jag måste faktiskt erkänna att en rad svarta vimplar fortfarande hänger kvar framför fönstret.

Till det här kalaset blev det faktiskt ingen tårta, han var så nöjd med Picatchu-tårtan han fick på födelsedagen så nu ville han ha cupcakes och glass. Så det fick han. Oboy-muffins med smörkräm som frosting och dekorerade med marsipanstjärnor och små minilasersvärd i marsipan. Utöver det så serverades ett berg med marängsviss och överst stod marsipan-Picatchu och marsipan-Darth Vader och fightades.

PSX_20170409_194343
Oboy-muffins med Star Wars tema i snygga muffinsformar. Ovanpå stjärnorna låg sedan små lasersvärd i marsipan.

Efter två timmars orkan så blev det dags för godispåsarna och där fanns det förutom godis varsin liten Pokémon till alla. Men snyggast av allt var nog klubban i form av ett lasersvärd. Som lyste!! 🙂

PSX_20170409_194600
Lasersvärdsklubborna gick hem hos alla kompisarna.

 

PSX_20170409_194820

 

Save

Save

Save

Save

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.