Om mig

PSX_20160913_120522

Tessan bakar är en bakblogg som drivs av mig, Therese, och som har som syfte att inspirera och sprida bakglädje.
Till största delen består bloggen av recept på olika godsaker men ibland smiter det in ett eller annat inlägg om min underbara familj.

Tessan bakar har funnits sedan november 2014 och har utveklats till en välkänd och pålitlig bakblogg som jag är otroligt stolt över. Bakning är för mig inte ”bara” bakning utan ett sätt för mig att finna lugn och få utlopp för min kreativitet. För mig är varje liten kaka ett konstverk på sitt sätt (även om vissa är minde vackra än andra 😉 )

Under 2016 har det hänt rätt mycket här. I februari startade jag min enskilda firma och i september flyttade Tessanbakar tillbaka till Finest.se
Det känns jätteroligt och spännande och jag hoppas på ett bra år framåt.

Man skulle kunna tro att jag bakar hela dagarna men jag har faktiskt tid med både ett jobb och min underbara familj också. Man och tre troll har jag. En 08:a en 10:a och en 12:a som ser till att dagarna ALDRIG blir långtråkiga (om än något hysteriska ibland). Jag har ett stort konstnärligt intresse som jag just nu lever ut genom bakningen och några enstaka prinsessteckningar till yngsta dottern.
Äter lite för mycket kakor och har som mål att hitta ett sätt att kombinera min passion för bakning med ett något mer hälsosamt sätt att leva. Någon gång. Inte specificerat när ;-).

Jag är medlem i bloggnätverket Better bloggers och är väldigt noga med att märka ut eventuella samarbeten på bloggen så att ni, mina läsare, vet om jag mottar ersättning för något inlägg. Mer om samarbeten kan ni läsa HÄR.

6 Kommentarer

 1. Marsella säger:

  Hej! Kan man göra beställningar från dig? Tänkte på tårta till en babyshower.

  1. tessanbakar säger:

   Hej. Tyvärr kan jag inte ta beställningar. Lycka till!
   Kram Tessan

 2. Minai säger:

  Hej!
  Jag gillar din blogg. Var inne snabbt och letar kakanatt baka till födelsedag. Fina blidernoch tydliga beskrivningar i recept. Jag är också jätteförtjust över att du är så tydlig med vad som är sponsrat. Tack för fin inspiration!!

  1. tessanbakar säger:

   Tack snälla, så roligt att höra ♡ Hoppas att du hittade något gott.

 3. Irene säger:

  Hej!
  Kan inte hitta receptet på Salted Caramel Cockicups.
  Med vänlig hälsning Irene

  1. tessanbakar säger:

   Hej Irene,

   Här kommer länken till receptet på Salted caramel cookiecups:
   http://daylife.se/tessanbakar/2016/03/24/salted-caramel-cookiecups/

   Kram
   Therese

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.