Om mig

Tessan bakar är en bakblogg som drivs av mig, Therese, och som har som syfte att inspirera och sprida bakglädje.
Till största delen består bloggen av recept på olika godsaker men ibland smiter det in ett eller annat inlägg om min underbara familj.

Tessan bakar har funnits sedan november 2014 och har utveklats till en välkänd och pålitlig bakblogg som jag är otroligt stolt över. Bakning är för mig inte ”bara” bakning utan ett sätt för mig att finna lugn och få utlopp för min kreativitet. För mig är varje liten kaka ett konstverk på sitt sätt (även om vissa är minde vackra än andra 😉 )

Efter ett år med lite för mycket tekniska problem på den portal jag tillhörde så har jag nu blivit helt min ”egen”. Spännande och roligt men också lite nervöst.

Man skulle kunna tro att jag bakar hela dagarna men jag har faktiskt tid med både ett jobb och min underbara familj också. Man och tre troll har jag. En 08:a en 10:a och en 12:a som ser till att dagarna ALDRIG blir långtråkiga (om än något hysteriska ibland). Jag har ett stort konstnärligt intresse som jag just nu lever ut genom bakningen och några enstaka prinsessteckningar till yngsta dottern. Alla tre åker konståkning så många receptidéer föds i den kalla ishallen när jag sitter och drämmer om varma bullar och kakar.
Äter lite för av det goda ibland och har som mål att hitta ett sätt att kombinera min passion för bakning med ett något mer hälsosamt sätt att leva. Någon gång. Inte specificerat när ;-).

10 reaktioner på ”Om mig

  1. Hej!
    Jag gillar din blogg. Var inne snabbt och letar kakanatt baka till födelsedag. Fina blidernoch tydliga beskrivningar i recept. Jag är också jätteförtjust över att du är så tydlig med vad som är sponsrat. Tack för fin inspiration!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.