Baktips/bloggtips, Tävlingar

TÄVLING! Under min gran kan det ligga produkter för 10 000 kr då jag har skapat en önskelista i litenlekers tävling. Gör en önskelista du med och vinn!

Litenleker tävling

Jag har hittat en helt underbar butik på nätet. Dom har verkligen ALLT! Leksaker, möbler, cyklar, barnvagnar… Ja du fattar!

Litenleker heter dom och du kan besöka deras fina webshop HÄR.

Just nu har de dessutom en tävling där man kan vinna produkter för 10 000 (!) kronor om man skapar en önskelista hos dem. Supersmidigt dessutom att kunna lägga till barnens önskningar i en lista, skicka ut till släkt och vänner och om de handlar från listan så försvinner produkten därifrån och risken för dubbelköp minskar. På önskelistan kan man dessutom precisera vilket barn som önskar sig vad. Superbra om man har en hög med ungar 😉

Alla sakerna på bilden här ovan finns med på min önskelista och om ni är nyfikna på att se hur det ser ut så kan ni klicka på länken och tjuvkika lite på vår lista.

Här hittar ni min önskelista!

Litenleker lägga till

Man lägger enkelt till produkterna i önskelistan genom att klicka på hjärtat som finns på varje produkt. Man behöver sen inga lösenord och inloggningar utan listan sparas på den enheten där du skapade den.

Litenleker skicka

När man är klar med listan så väljer man hur man vill dela den, och det kan man göra hur många gånger som helst. Skicka gärna en till din egen mail också så kan du gå in på listan även om du inte råkar vara vid den datorn eller telefonen där du skapade listan.

Hur du gör för att tävla får du reda på om du följer länken i bilden nedan.

Litenleker

Man kan tävla på tre sätt och i varje tävling utser de en vinnare som vinner produkter för 10 000 kronor. Jag har maxat mina chanser genom att tävla både på instagram, Facebook och via min blogg. Missa inte den här chansen du heller, för hur galet vore det inte att vinna hem alla julklapparna utan spring och stress?!

Litenleker dockskåp

Paradiset för vår lilla Casandra, den finns ingenting som hon önskar sig lika mycket som ett hus till sina älskade dockor <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.