Baktips/bloggtips

Veckans baktips v 19 – Chokladbollsfondant

chokladbollsfondant

Foto: Sabina, sweet-and-simple.se

Den här veckans baktips kommer från Sweetandsimple, en helt fantastisk blogg som fullkomligen exploderar av inspiration. Sabina som driver bloggen kommer ständigt på helt nya idéer och hon ligger bakom många roliga nya bakverk. Förutom den här underbara chokladbollsfondanten så kan du hitta dammsugare i långpanna och många andra kreatitiva bakverk på hennes blogg.

Sabinas bilder är inte bara bilder, utan det här är konst. Varje bild är unik och jag kan inte ens förställa mig hur mycket tid och känslor hon lägger ner på sin fotografering.

Som ni förstår så är det här en av mina absoluta favoritbloggar. Jag har följt henne sen långt innan jag själv började blogga och jag rekommenderar ALLA att gå in och ta sig en titt på hennes blogg. Hon har även ett instagramkonto @sabinasweetandsimple som nästan är ett måste att följa.

Men tillbaka till chokladbollsfondanten… Precis som det låter så är det alltså en chokladfondant med en chokladboll i. Jag säger det igen. En chokladfondant. Med en chokladboll i. Förstår ni vad gott det måste vara?
Länken till Chokladbollsfondanten hittar du HÄR.

Vill du spana in resten av Sabinas underbara blogg så är det bara att klicka på bilden.

sweetandsimple

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.