Julkalendern 2016, Tävlingar

Lucka 16

20161214_055918

Varje dag kl 07:00 öppnas en ny lucka i Tessanbakars julkalender och luckans tävling pågår sedan till midnatt. För att delta ska man svara på en enkel fråga och under tiden tävlingen pågår kommer alla kommentarer att vara dolda. Vinnaren annonseras i luckans inlägg senast kl 14:00 dagen efter. Glöm inte att ange din mailadress!
Alla luckorna i kalendern är sponsrade och presenteras i samarbete med olika företag.

Tävlingen är avslutad! Svaret var 5 stycken och jag gratulerar Annika Andersson till en Smakbox. Jag kan trösta er andra med att ännu en Smakbox kommer tävlas ut innan kalendern är avklarad.

Idag är det dags för en av mina favoritluckor. Jag har haft Smakbox sen starten och det är som julafton varje gång lådan dyker upp. Fullspäckad med nyheter och smakupplevelser och man inser varje gång att man alldeles för sällan testar nya saker.

Idag kan det vara just du som tar hem en låda full med godsaker och allt du behöver göra är att ta reda på hur många boxar det har kommit hittils. Svaret hittar du HÄR.
Berätta gärna vilken av de tidigare boxarna du tycker låter mest spännande.

Vill man inte vänta och testa lyckan eller om man vaknar i morgon och inser att man inte vann så misströsta inte. Använder du koden TESSANBAKAR så får du 15% rabatt på din första box.

Luckan stängs som vanligt vid midnatt och alla kommentarer är dolda tills dess. Vinnaren meddelas i det här inlägget senast kl 14 i morgon.

Lycka till!

Save

159 reaktioner på ”Lucka 16

 1. Svaret på frågan: Det har kommit 4 boxar hittills.

  Vilket roligt pris! Jag håller med om att jag allt för sällan provar nya smaker. ”Smakbox matresa” lät mest spännande. Jag älskar själv att resa och det hade inte varit fel att ”smaka” på länderna!

 2. 4 st smakboxar är svaret.

  Åh det hade verkligen gjort min jul om jag fick chans och vinna detta pris. Älskar att testa nya varianter på produkter.

 3. 1. 4 boxar har hittils kommit
  2. Jag tycker boxen Nya Vanor såg riktigt spännande ut, särskilt för mig som försöker ta tag i mina matvanor och utforska nya mer hälsosamma alternativ!

 4. Svar: 4 st
  Jag tycker att Matresan såg oerhört spännande ut. Jag gillar att prova nya saker men min man….not. Fast finns det hemma kanske han kan testa ändå, vilket jag verkligen hoppas. Man ska inte vara så enkelspårig utan prova, det kan man vinna så mycket på.

 5. Det har kommit fyra stycken tidigare! (Matresa, nya vanor, sommarfest och premiärbox)

  Matlagning är vår familjs stora passion,
  vi letar ständigt recept och ny inspiration!
  Ja, hos oss samlas vi alla gärna i köket,
  där trivs vi bäst -bland dofterna och stöket!
  Smakboxen matresa är den jag gillar mest,
  att utforska världens smaker -då är mat som bäst!

 6. Det har kommit 4 boxar innan. Den som jag tycker verkar mest intressant av dem är den första som hette matresa, i den fanns det så mycket olika smaker från olika länder. Jag älskar att prova smaker och nya rätter så den tror jag hade passat mig

 7. Det har kommit ut 4 boxar tidigare. Matresa, nya vanor, sommarfest och premiärboxen. Jag hade helst velat testa ”matresan” då det i den fanns så många produkter jag tror jag skulle älska…

 8. Sommarfest hade varit spännande fast jag tycker hela konceptet är suveränt .
  Älskar att testa saker jag annars inte hade köpt själv å så hittar man en favorit bara sådär 🙂

 9. 4st! Matbox Matresa verkar fantastisk och inspirerande, vi älskar nya influenser men vet inte var vi ska hitta dem.. här var ett hett tips!

 10. Det har tidigare kommit 4 smakboxar! 5 om man räknar med den som säljs just nu. Den som verkar mest spännande är Sommarfest, gillar att de får med ganska mycket ekologiskt! Bra blandning av nyheter och säkra kort!

 11. Oj vad jag har varit nyfiken på denna boxen men som student får man snällt fönstershoppa,

  Det har tidigare givits ut fyra boxar

 12. Hittills 4 boxar. Jag tycker ”nya vanor” boxen lät väldigt spännande. Har velat testa smakboxen länge nu men inte kommit mig för att beställa.

 13. Det har kommit 4 boxar tidigare.
  Hade aldrig hört talas om smakbox, ser riktigt spännande ut!
  Sommarboxen var min favorit av de som kommit tidigare, mycket gott i den och ett stort + för den ekologiska inriktningen!

 14. Fyra olika boxar och kommit hittills, fen om man räknar med god helg boxen. Tycker att boxen matresa lät mest spännande. Få prova nya smaker å sådär. Det är så lätt att man fastnar i samma samma i vardagståget.

 15. Fyra spännande boxar har kommit förut, den jag hade velat testa såg mest intressant ut. ”Nya vanor” heter den och jag tror att man får, hjälp att genom maten komma in på ett nyttigare spår.

 16. Svar: 4 boxar har det kommit hittills.

  Jag tycker Smakbox Sommarfest ser mest spännande ut. Få mig att tänka bort vintermörkret för en stund.

 17. 4 stycken har kommit sedan tidigare.

  Wow, jag har hört om det här förut men aldrig kollat upp. Trodde det skulle vara små prover men det är ju hela förpackningar till en struntsumma jämfört med vad det är värt.
  Jag hade valt boxen Nya Vanor eftersom det där fanns flest produkter jag aldrig har provat förr.

 18. Om man inte räknar med God Helg som är ute nu, så har det kommit fyra andra boxar.
  Jag tycker Matresa absolut verkar mest spännande!

 19. Det har kommit 4 st boxar hittills! (:
  Smakboxen ”Matresa” tycker jag låter väldigt spännande, eftersom jag gillar att prova mat från olika länder. Framförallt indiskt ligger högt i kurs hos mig just nu! <3

  God jul!

 20. Det har kommit 4 boxar hittills av smakbox. Av de fyra boxarna så tycker jag väldigt mycket om upplägget ”nya vanor”. Jag gillar att testa nya produkter som har en upptrappning på tidigare produkter eller som är helt nya på marknaden. Det är ett kul sätt att experimentera enkelt i köket och min dotter på 6 år älskar att få vara med samtidigt 🙂

  Nu till helgen ska jag och barnen testa dina recept på julgodis som ser sååå gott ut! Tack för att du delar med dig.

  Mvh, Alex

 21. 4 boxar har kommit hittills.
  Jag tyckte smakboxen ”Matresa” lät mest intressant. Jag älskar att prova nya maträtter och produkter. Vi har redan mer än 100 olika recept i vår receptbok som vi lagar och vi provar fortfarande flera nya rätter i månaden så receptboken utökas hela tiden 🙂

 22. Det har kommit fyra st boxar hittills. Kanske lite fel säsong men jag tycker att boxen ”Sommarfest” lät riktigt härlig och spännande! 🙂

 23. Det har kommit fyra boxar tidigare. Och jag Tyler nog att ”Smakresa” verkar vara en väldigt kul box! Älskar att prova nya spännande saker 🙂

 24. 5 stycken boxar (inklusive Julboxen som säljs nu) har kommit ut.

  Vilken box som låter mest spännande var svårt att avgöra; alla ser ju ut att ha en massa roliga och varierade produkter. Måste jag bestämma mig så väljer jag nog ”Nya vanor”-boxen, för där fanns det flest saker som jag aldrig prövat och som dessutom lät riktigt goda. (Blåbär och björksav!)

  Ha en fin dag!

 25. 4 st olika boxar.
  Jag tycker den som heter Nya vanor låter spännande. Jag är så fast vid det gamla vanliga och det blir sällan att man testar nytt.

 26. Det här är sjunde! drömmer om att ha råd att prenumerera, älskar direktinspiration och det här är intresset. Tills dess hoppas jag på en vinst 🙂

 27. Fyra boxar har det kommit hittills – fem om man räknar den som säljs nu ”God Helg”.
  Av alla boxarna är jag nog mest sugen på ”Sommarfest, ser ut som en härlig blandning alltihop. 🙂

 28. 4 st och jag väljer premiärboxen. Jag är mycket
  nyfiken på dessa boxar och har tittat flera gånger
  på dom. Hoppas på stor tur av nyfikna jag.

 29. det har varit 7 olika datumutskick. Finns 4 olika boxar+ julboxen, dvs 5 olika hittills.
  Den mest intressanta tycker jag är”Premiärboxen”.

 30. Fem boxar har kommit ut, inklusive den som säljs nu.
  Boxen Sommarfest lät mest intressant, eftersom jag var väldigt nyfiken på Sprite Mynta, men jag fick aldrig tag på någon. Dessutom gillar jag starka kryddor som t.ex Red Hot Chili Flakes och sådant man kan använda för att marinera och grilla kött med BBQ Rub Chipotle & Citrus och Sojaglaze. Den rökta olivoljan låter också spännande.

 31. 6 boxar har kommit innan denna nya box så totalt 7 st om denna ska räknas in. Och tycker att denna box lät helt klart mest spännande 🙂

 32. Under tidigare boxer är det 4 olika boxar. Men det är 5 om man räknar med den som säljs just nu, och det är just den som jag tycker låter spännande. Den heter GOD HELG så det kanske är något juligt skoj i den.

 33. 4 st (5 med den som säljs just nu). Jag tycker att ”Matresa” verkar mest spännande, med smaker både från Sverige och andra delar av världen.

 34. 5, med den senaste God Jul-boxen.

  Matresan känns som en spännande box med produkter jag kanske inte riktigt köpt själv. Och det är ju det som är tanken med smakboxarna tänker jag. 🙂

 35. Hittills har det kommit 5 st smakbox (inkl. den senaste nu i december). Jag har testad de tre senaste. Tycker att innehållet i den senaste passade mig bäst.

 36. Fem med den som säljs nu. MATRESA verkar vara en smaskig box. Älskar asiatiskt och vill gärna testa smaker från andra delar av världen.

 37. 1. 4 stycken
  2. Åh, jag älskar att resa och tycker därför att boxen med olika smaker från hela världen verkar fantastiskt rolig. En stor del av upplevelserna med att resa består av att prova nya smaker, vilket självklart kan göras på hemmaplan också – med hjälp av rätt ingredienser.

 38. Hittils har det kommit 4 olika boxar. Prämiärboxen lät enligt mig mest spännande, den innehåller massa olika saker och smaker som jag jättegärna skulle velat testa!

 39. 4 boxar har kommit hittills. Sommarfestboxen tycker jag ser smarrig ut! Älskar i och för sig julbock allt vad det innebär i matväg, men denna Box får mig att längta lite till sommaren igen 😉

 40. Vad jag kan se är de boxar som redan har kommit är 4styck.

  Detta är perfekt när jag nytt vill smaka,
  kanske finns det något att använda när jag baka,
  i alla fall ingredienser att ha till mat,
  detta skulle vara fint att servera på fat

 41. Det har kommit 4 boxar. Tycker boxen som eter nya vanor verkar vara den som varit mest spännande eftersom där verkar varit en hel del nya produkter som hade varit spännande att få exprimentera med i köket.

 42. Det har hittills kommit 4 boxar (5 med denna julbox)
  Jag tycker att ”nya vanor” boxen låter spännande, för nya lite nyttigare vanor är något jag ständigt försöker få in i min vardag

 43. 4 boxar har innan kommit 🙂
  Jag tycker sommarfest boxen verkar trevlig, mycket gott och lite nytt att testa 🙂

  hoppas på tur då detta är en box jag gärna vinner 🙂

 44. Hej!
  Jag är gärna med och tävlar. Det här med smakbox var något nytt för mig. Ser jättespännande ut! Hittills har det kommit fyra boxar, fem med den som säljs nu.
  Jag tycker att alla ser intressanta ut men boxen sommarfest är den jag hade velat prova först.

 45. Det har tidigare varit 4 smakboxar.
  Den som låter mest spännande tycker jag är Smakboxen Sommarfest! Speciellt härligt i kalla och mörka tider som det är nu!

 46. Det har kommit ut 4 boxar hitintills, eller 5 om man räknar med den som säljs nu

  Boxen för sommarfesten tycker jag verkar intressant. Härligt med sommarfeeling nu när det är mörkt och kallt ute

 47. Svar: fem hittills med nu pågående God helg.

  Jag läste en recension av God helg-boxen där man tyckte att det var den bästa hittills. ”Den som lyder råd är vis.” Den skulle jag vara nyfiken på!

 48. Det har hittills kommit 5 boxar.
  Jag hade gärna testat boxen ”sommarfest” eftersom jag ÄLSKAR att grilla och den boxen kändes väldigt grill-inspirerad så därför vore den perfekt för mig!

 49. Det har kommit 4boxar. Jag tycker att den boxen med nya vanor verkar spännande!!
  Det är inte lätt att göra en kostförändring, men den här boxen kanske kunde bidra till lite ny kunskap och inspiration!!

 50. Så roligt! 4 boxar har det kommit hittils, den femte säljs just nu 🙂
  Alla boxar hade ju jättefint innehåll, men premiärboxen lockade nog mest 😉

 51. Svar: 4 Smakboxar har kommit hittills. Den jag tycker verkar mest spännande av dem är:
  ”Smakbox Matresa” med smaker av t ex Italien, Österrike och Thailand, samt en försmak av julen. Anledningen till det är att jag tycker att det är spännande med andra länders mat. Tyvärr är jag rygginvalid numera och kan ej resa längre, vilket är min stora sorg. Men får man smaka på andras länders mat och kryddor, kan man drömma sig dit.

  Har läst om de här Smakboxarna och det skulle vara jätteroligt att vinna en!

 52. Hitintills har det kommit ut 4 boxar 🙂
  Den som jag tycker verkar mest spännande är ”Matresa” från okt/nov. Det på grund av alla olika smaker som verkar finnas med, och mycket jag inte testat sedan innan 🙂

 53. Wow, vilket fantastiskt pris! Har länge spanat in Smartbox och varit sugen på en prenumeration, men har inte känt att ekonomin varit på topp för några extra utgifter. Hade därför varit super kul att få lyxa till det med den här vinsten och få en chans att prova – och se om det är värt att fortsätta och lägga pengar på.

  Svar: 4 stycken boxar har kommit ut tidigare vad jag kan se. Själv gillar jag nog boxen matresa allra bäst. Ser verkligen ut att var fint innehåll där.

  Kram Sanna

 54. FYRA BOXAR och NYA VANOR är den jag tycker låter mest spännande just för att det är det mitt liv handlar om just nu. Att hitta nya vanor efter en lång sjukskrivning för att mitt liv ska hamna i balans så att jag orkar med både mig själv, min familj och ett arbete. Jag är utbildad till att ta hand om andra som anestesisjuksköterska, men har glömt bort att ta hand om mig själv,

 55. Hej!
  Rätt svar är 4 boxar. Tycker ”Sommarfest” såg härlig ut, så lätt att man bara äter och dricker det gamla vanliga på sommaren.

 56. Det har kommit ut 5 st boxar om man räknar med GOD HELG som kom häromdagen. (På hemsidan visas dock 4 st) Sommarfest är den box jag tycker se mest lockande ut.

 57. Svar: 4 stycken

  Jag tycker att boxen ”Nya vanor” lät mest spännande! Vi försöker att både äta hälsosammare samt prova nya saker och där var ju en massa saker som man spanat på i affären men kanske inte vågat köpa.
  Fast allihopa lät spännande och smaskiga!

 58. Hej Tessan! Svaret är: fyra stycken. NYA VANOR var nog min favorit, masaa mums där som verkade intressant och två ursmarta yoghurthållare också 🙂

 59. 4 st
  Har precis upptäckt smakboxen så jag har tyvärr inte hunnit testa någon box än men är väldigt intresserad av att göra det 🙂

 60. 4 boxar verkar ha kommit hittills och den som lockade mig mest var helt klart ”sommarfest”! Både Malmö chokladfabrik, Ramlösa Kvarn och rökt olivolja? Vem kan inte bli inspirerad! 🙂

 61. 4 stycken.
  Jag tycker alla verkar väldigt intressanta men kanske att premiär boxen känns mest spännande..

  har länge velat testa smartboxen men har inte blivit av, bland annat för att ekonomin inte tillåtit.

  Så det skulle vara väldigt kul att vinna detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.