Baktips/bloggtips

Recension av Smakbox

wpid-psx_20160316_095259.jpg

Det här inlägget är skrivet i samarbete med Smakbox som är en nystartad prenumerationstjänst, som introducerar dig för spännande och nya varor och smaker på marknaden.

Härom dagen fick jag hem den allra första Smakboxen. Jag och andra mat- och bakbloggare har fått möjlighet att testa den lite innan alla andra för att kunna tycka till om den och låta er veta om den är värd att satsa på.

I lådan fanns drickor, granola, CHOKLAD, chips, en smart lite pryl och mycket, mycket mer. Vinnarna för mig (förutom chokladen) var jättegoda ekologiska majskakor från Friggs och ett ingefärspulver från Khoisantea. Majskakorna gillade både jag och barnen JÄTTEMYCKET, verkligen ett supergott alternativ till Riskakorna som man ju helst inte ska ge sina barn i för stora mängder längre. Smakar lite som cornflakes. Fast luftigare :-).
Ingefärspulvret kommer jag baka något med så snart jag får tillfälle, för det är en av mina absoluta favoritkryddor.

Drickor fanns det både till barnen och oss vuxna och jag gillade speciellt Pink Lemonade från Apotekarnes som var en helt ny smak för mig. Mer frukt och mindre socker låter ju bra dessutom 🙂

pink lemonade

Är den det då? Värd att satsa på. Ja, det tycker jag. Lådan innehöll 17 olika produkter (du ser ett urval på bilden ovan) till ett värde av 454:-, detta betalar man som prenumerant bara 189:- för, vilket betyder att även om det skulle vara någon produkt man inte blir jätteförtjust i så är det ändå värt det.

Är du sugen på att testa? Beställ då din box HÄR och använder du dessutom rabattkoden TESSANBAKAR så får du 15% rabatt på de 189:-. Rabattkoden gäller juni ut men vill du ha den extra fina första boxen så får du skynda dig. Den finns bara i ett begränsat antal och jag misstänker att de kommer gå åt snabbt.

SPONSRAT INLÄGG men speglar till 100% min egen åsikt.

Save

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.