Godis, Högtider, Jul, Nyår

Gott till jul och Nyår

wpid-psx_20151123_093725.jpg
De här tryfflarna passar inte bara bra till jul, de är perfekta till nyår!

Snabbt, gott och enkelt!

Mariannetryfflar (30 st):
1 dl grädde
30 marianne
200 g choklad (jag brukar blanda mörk och ljus)

Börja med att köra Mariannegodisarna i en matberedare så de blir riktigt krossade.
Koka sedan upp grädden, ta bort från plattan och rör ner chokladen. Rör till smeten är helt slät och blanda sedan i Mariannekrosset.

Ställ kallt någon timme eller två. Rulla små bollar som du sedan rullar i florsocker. Lägg på en tallrik och ställ kallt ytterligare nån timme.
Sedan går det bra att lägga den i en burk eller skål utan att de kladdar.
Ät och njut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.