Baktips/bloggtips, Desserter, Godis, Småkakor

En kaka till kaffet

Jag vet inte hur det är med er men jag börjar alltid dagen med en kopp kaffe. En sanning med modifikation kanske eftersom jag sällan hinner med det där kaffet förrän barnen är levererade till skola och förskola. Men DÅ börjar jag dagen med en kopp kaffe :-).

Idag är det kaffets dag och jag har precis intagit min morgonkopp och tänkte att jag lite snabbt skulle dela med mig av mina bästa till-kaffet-kakor så här dagen till ära. Kanske inte något man tar till morgonkaffet men det kommer väl fler koppar idag tänker jag.

kolabiskvier
Små söta kolabiskvier
Det här är nog den mest självklara kakan till en kopp kaffe. Det är något med biskvier och kaffe helt enkelt och kolakrämen i den här är som gjord för att intas till en kopp kaffe.

noblessekakor
Noblessekakor
Som en liten minikladdkaka med smält choklad på. Ja tack!

mariannetryfflar
Mariannetryfflar
Tryfflar alltså! Små, söta och helt galet goda.

toscabitar
Knäckiga tosckabitar
Toscasmeten på de här mördegskakorna är helt ljuvligt god och den knäckiga sötman och chokladen blir perfekt till kaffet.

kladdkaka med kexchoklad
Kladdkaka med kexchokladkrisp
Sist men inte minst, själklart måste vi ha med en kladdkaka. Och inte vilken kladdkaka som helst utan en som är späckad med kexchoklad och mjölkchoklad a la extra allt.

Så där, nu är det bara att välja 😉

…och glöm inte kaffet! Själv har jag hunnit in på andra koppen vid det här laget.

#kaffetsdag #kladdkaka #toscakaka #noblessekakor #mariannetryfflar #kolabiskvier

3 reaktioner på ”En kaka till kaffet

  1. Så goda recept!
    Jo kaffe måste jag ha! Flera koppar om dagen blir det… Kör ofta med min ”specialblandning”. Lite vaniljvisp, mjölk på det till ca hälften. In i micron en minut så det blir hett, sen starkt kaffe på det…Mmmmm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.