Familjen

Äventyret Aladdin med hela familjen

Jag berättade ju att vi skulle på Äventyret Aladdin i söndags och det blev verkligen en toppendag. Vi gick på den tidiga föreställningen klockan 13 och det var näst intill fullsatt. Vi satt rätt högt upp men vi såg ändå jättebra. Alla ungarna tyckte att det var jättekul och Casandra satt och klappade i händerna hela tiden. Hon har ju precis fyllt fem år men jag tror absolut att Äventyret Aladdin passar för mindre barn också. Föreställningen är ca 2 timmar och mitt i är det 25 minuters paus och det är massa tokigheter i showen som håller alla på gott humör. Jag tror till och med att pappa G som egentligen inte är någon musikalfantast tyckte att det var riktigt kul.

Barnen tyckte att mattan Zlatan var roligast och jag tyckte att Anden (Claes Malmberg) och Trollkarlen (Markoolio) var lika roliga dom.

Efter showen var vi och några till inbjudna att träffa skådisarna för autografer, kramar och fotografering. Så kul! Det tog en stund innan Casandra tinade upp men när vi kom fram till Charlie Grönvall som spelar Aladdin så vågade till och med hon säga några ord :-).

Annars var det nog Renaida och Markoolio som var störst att få träffa och ta bild med. Och alla barnen fick med sig ett fint kort från showen där de samlat ihop en massa autografer.

Turnén fortsätter så gå gärna in och kika efter biljetter här:
www.drosenorberg.se/

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.