2 reaktioner på ”Docktårta med Elsa från Frost

 1. Hej. Den 28/2 2015 ska vi ha ett födelsekalas till våra små änglar. Adrian blir 4 Gabriel blir 3. Adrian är helt såld på drakar från filmen draktränaren, med favoriten( nattfasan) Gabriel är helt förälskad i frost. Vore oerhört tacksam om du skulle kunna göra dessa 2 tårtor. 10 bitar per tårta. Vänligen hör gärna av dig till mig om det är möjligt. Tack på förhand. Med vänlig hälsning Tony 0769363590

  1. Jag är naturligtvis jättesmickrad över att ni vill att jag ska baka tårta till era barn. Tyvärr är jag bara hobbybagare så jag har inte någon möjlighet att ta emot beställningar. Om du vill kan jag tipsa om ett par företag i Göteborg som gör specialbeställda tårtor.
   Be my cupcake
   Din tårta
   Googla på dem så hittar du deras hemsidor.
   Lycka till och grattis i förskott till barnen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.