Familjen

En välbehövlig paus

Kanske någon märkt att det varit lite lugnt på bloggen senaste månaden. Det var egentligen ingen planerad paus men en väldigt välbehövlig sådan.

Jag tillhör dom där som gärna gör lite för mycket saker hela tiden och när timmarna och dagarna inte räcker till blir huvudet lätt fyllt med bomull och till slut så fungerar ingenting. Där hamnade jag. Så nu har jag varit hemma en dryg månad och sakta men säkert börjat jag komma tillbaka. Jag HAR faktisk bakat en hel del men orken att skriva ner recept och fixa med bilder har inte funnits.

Nu är våren och solen här och med den lite mer energi. Jag tänker fortsätta ta det rätt lugnt men lite liv ska det allt bli här igen nu.

Den här helgen var kanske inte den lugnaste men väldigt, väldigt rolig. I lördags fyllde Matteo sju år vi började dagen i ishallen där alla barnen skulle vara med i Partille konståkningsklubbs vårshow. Så fint och roligt och jag blev sååå på imponerad över hur duktiga alla var. Småttingarna åkte ett Astrid Lindgren-nummer medans Elwira var mes i två nummer tillsammans med sin grupp.

På kvällen sen blev det kalas med familjen och vi firade både Matteo och maken eftersom hela familjen låg i magsjuka när han fyllde förra veckan.

Trots ont om tid lyckades jag faktisk få till en liten Pokémontårta till Matteo. Inte det vackraste jag någonsin gjort men han var supernöjd. G fick en klassisk gräddtårta (recept kommer) med jordgubbar och fylld med hallon och blåbär.

PSX_20170402_212859

Idag, söndag har vi bara njutit i solen och inte haft några måsten alls. Underbart!

Jag hoppas verkligen att jag kan bjuda på ett par recept nästa veckan, men det får bli som det blir :-).

Hoppas att alla får en underbar vecka <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.