Baktips/bloggtips, Godis, Högtider, Jul

Veckans baktips v 51 – Raw Saffransfudge

Sweetest raw

Den här veckans baktips hittade jag hos Therese på Sweetest Raw. Hon är själv glutenintollerant och här hittar man godsaker som kroppen faktiskt mår bra av att äta. Önskar att jag kunde göra mer sånt :-).

Så här beskriver hon själv sin blogg:
Jag vill inspirera andra att göra hälsosamma desserter som är helt glutenfria, mjölkfria, sockerfria och utan onödiga tillsatser. Jag är glutenintolerant därav mitt stora intresse för att hitta nya glutenfria desserter oftast helt ”raw” som dessutom smakar Amazing! 🙂 Min passion är att skapa Raw Vegan desserter som kroppen mår BRA av att äta❤️

 

Saffransfudge Sweetest raw

Receptet jag föll för var en Raw Saffransfudge som ser helt underbar ut. Jag ska själv försöka få till tid att göra en omgång till julafton
Receptet hittar ni HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.