Baktips/bloggtips, Familjen, Tårtor

Frost och My little pony

IMG_20161104_210747

Så var det dags för minstingen att fylla år igen. Fyra blev det den här gången och nu börjar det kännas att vi snart inte kan kalla oss småbarnsfamilj längre. Men än är hon liten och vi tar till vara på varenda sekund <3

Själva födelsedagen var i fredags och då bjöd jag på den här Frostinspirerade våningstårtan. Jag kommer lägga ut recept och beskrivning i ett egen inlägg senare för det här var verkligen ett enkelt sätt att få till en festlig tårta med alla småtjejers favorittema ;-).

PSX_20161104_201413

Annars var dagen helt underbar. Vi tog sovmorgon hela familjen och åt gemensam födelsedagsfrukost (fördelen med att fylla år på höstlovet), kort dag på förskola/skola/jobb och avslutning med kalas för hela familjen. Naturligtvis drunknade hon i både presenter och kärlek och däckade lycklig långt innan gästerna gick hem.

På lördagen försökte vi återställa lägenheten och på söndagen var det dags för kalas igen, nu med små vänner både från gamla och nya förskolan. Första egna barnkalaset för Casandra så hon var lite lagom uppe i varv när dörrklockan ringde och kompisarna började droppa in. 

Så underbart trevligt och My little pony-tårtan gick hem hos hela gänget :-). Så klart. Just vid barnens födelsedagar känns det som att jag har en väldigt användbar hobby 😉 .

PSX_20161106_172100

Casandra svävade på små moln hela helgen och vad kan göra en lyckligare än att se ens barn så glada och nöjda?

Kan även tipsa om att ifall ni har en eller två 8-åringar drivande omkring så är de perfekta festfixare! Tack Elwira och Nora som hjälpte till så bra att jag och G faktiskt hann umgås med de andra föräldrarna och dricka tillräckligt mycket kaffe för att orka hela helgen 😉 <3

3 reaktioner på ”Frost och My little pony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.