Nu blir det apelsinchoklad i dag igen, jag kan inte hjälpa det, det är ju så himla gott.
Den här gången blev det en liten spinoff på den klassiska skumtomtefudgen fast med årets utgåva med clementin. Tillsammans med apelsinchokladen så blev det helt fantastiskt gott!
50 g smör
1 dl grädde
1 dl strösocker
100 g Skumtomtar clementin
200 g mjölkchoklad med apelsincrisp
Lägg allt utom chokladen i en kastrull. Klipp gärna ner skumtomtarna i mindre bitar så att de smälter lättare. Koka upp under omrörning. Sänk sedan värmen och försätt rör till smeten är helt slät. Ta av kastrullen från plattan och blanda i chokladen. Rör tills den är helt utblandad. Klä en form, ca 15×15 cm, med bakplåtspapper och häll i smeten.
Låt kallna i kylskåp, gärna över natten, och dela sedan i lagom stora bitar.
Förvaras i kylskåp och håller ett par veckor.