Okategoriserade

Handla mat online

Inlägget är reklam för matkassetopplistan

Är det fler än jag som har börjat handla mer mat online? Jag har under de senaste åren gått över till att handla mer och mer saker online och nu för tiden är det väldigt sällan som jag handlar exempelvis kläder och skönhetsprodukter i fysiska butiker utan vet jag vad jag ska ha så beställer jag det.

Ibland vill man ju shoppa och där är det så klart en annan sak. Då vill man ut och känna och klämma och lukta och titta, eller hur?

Mat däremot har jag nog mest handlat själv. Men det senaste året har utvecklingen hunnit i kapp mig, och säkert många andra. Jag har tidigare prenumererat på ett par olika matkassar med färdiga middagslösningar och nu under tiden sedan pandemin startade så har jag handlat mat online från ett par olika affärer när vi på grund av symtom i familjen inte kunnat gå och handla själva. Men det där med att handla mat online kan verkligen vara en djungel.

Vad ska man tänka på? Vilka företag finns? Vad är för- och nackdelarna?

Det är här matkassetopplistan kommer in. De är en oberoende sida som jämför olika matkassar helt opartiskt och som även listar och recenserar olika företag där du kan handla mat online.

Här kan du enkelt jämföra och se vart företagen levererar, vilka tider de levererar och vilka kostnader som eventuellt tillkommer.

Jag försöker övergå till att handla mer och mer på nätet. Vissa saker vill jag helst åka till affären och handla själv, som frukt och grönsaker, men jag måste erkänna att jag har blivit väldigt positivt överraskad de gånger jag beställt även sådant på nätet. Det har alltid varit fint och fräscht. Det brukar också finnas information om aktuella kampanjer och rabattkoder.

Superbra och smidigt tycker jag i alla fall.

Visst kräver det mer framförhållning men det är bara skönt när man kommit in i rutinen. Numera gör vi alltid matsedel för en vecka i taget så att vi kan göra en storhandling i veckan. Någon gång i vecka blir det alltid att vi svänger förbi affären och kompletterar lite men det är så skönt att veta vad man ska laga för mat och att allting finns hemma.

Vad är din erfarenhet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.