Sponsrat inlägg

Hemstädning/storstädning i Göteborg

Inlägget är reklam för Theresas städ

Hur många här tycker att det kan vara lite svårt att få ihop vardagspusslet? Ni vet att kombinera jobb, familj, matlagning, städning, aktiviteter och kanske någon egen liten hobby. Det är nästan omöjligt men ändå vänder man ut och in på sig för att lösa allt. Om du då skulle välja bort något för att frigöra tid, vad skulle du välja då?

Jobb/skola kan man inte gärna ta bort. Och familjen vill man umgås med. Kanske ha roligt någon gång i bland också.

Städningen däremot. Den vill man ju inte göra, men man måste. Någon gång i bland i allafall ;).

Jag har länge varit sugen på att testa hemstädning med G är väl inte riktigt lika pepp på det. Och i ärlighetens namn så är det han som sköter en stor del av städningen medans jag lagar man och skjutsar ungar, så jag har inte lagt ner så stor energi för att sälja in det. Men nu fick vi chansen att testa Theresas städ som bland annat erbjuder hemstädning i Göteborg. De erbjuder även storstädning, flyttstädning, kontorsstädning, trappstädning och mer där till. De kan till och med städa din båt (om du har någon). Vill man få sina fönster putsade eller sina möbler tvättade så erbjuds det också.

Vi blev såååå nöjda. Känslan att komma hem från jobbet och komma in i ett hem som luktar rent och där allt bara blänker, helt underbart. Jag hade ett stort tårtbak på gång och det brukar alltid inledas med att storstäda köket (såklart) men nu behövde jag bara blocka fram mina saker och köra i gång. En sån lyx!

Vi ska även testa en storstädning i höst och sedan hoppas jag att maken är övertygad om att vi ska fortsätta med hemstädning, iallafall någon gång i bland.

Och då väljer vi självklart Theresas städ!!

Klicka här för att läsa mer om Theresas och vilka tjänster de erbjuder.

Och med all tid du sparar när de kommer hem och städar hos dig så kan baka en plåt Hallonmums, bra va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.