Julkalendern 2016, Tävlingar

Lucka 12

20161207_172841

Varje dag kl 07:00 öppnas en ny lucka i Tessanbakars julkalender och luckans tävling pågår sedan till midnatt. För att delta ska man svara på en enkel fråga och under tiden tävlingen pågår kommer alla kommentarer att vara dolda. Vinnaren annonseras i luckans inlägg senast kl 14:00 dagen efter. Glöm inte att ange din mailadress!
Alla luckorna i kalendern är sponsrade och presenteras i samarbete med olika företag.

Tävlingen är avslutad!

Idagens lucka får en lycklig vinnare välja valfri Disney sittkudde från den underbara webbshoppen litenleker.se och allt man behöver göra för att vara med är att att ta reda på hur många motiv sittkudden finns i samt ange vilken av kuddarna man vill vinna. Svaret hittar du HÄR.

Just nu har Litenleker.se dessuton 40-60% rabatt på massor av produkter från Disney och du kan spana in alla fina saker HÄR.

Luckan stängs som vanligt vid midnatt och alla kommentarer är dolda tills dess. Vinnaren meddelas i det här inlägget senast kl 14 i morgon.

Lycka till!

71 reaktioner på ”Lucka 12

 1. Sittkudden finns i 3 motiv. Jag hade gärna vunnit en sittkudde turtles till mina 2 äldsta söner som de kan sitta på när de spelar tv- spel. Idag sitter de på golvet.

 2. Sittkudden finns i tre motiv och det finns ingen tvekan om att Cars-kudden skulle gå hem bäst i detta hushåll med en fordonstokig 2.5-åring!

 3. Nu när julen anländer så skulle prinsessanfotöljen göra myset de extra då vårat mål är att ta dagen som den kommer för ingen julstressen då vardagsstreasen infinner sig allt för ofta detta år för vi vet att julen kommer iaf och av detta år ha vi lärt oss att de viktigaste att få vara med varandra.

 4. Den finns i tre olika motiv, Cars, prinsessor och turtles 🙂 Jag hade så gärna velat vinna sittkudde Cars till min lilla kille som älskar bilar!

 5. I just denna modell finns 3 stycken. Jag vill gärna ha den med turtles om jag vinner så ska jag ge den till syskonbarnet då han är galen i turtles ????

 6. Sittkudden finns i tre varianter (cars, prinsessor samt turtles) och jag skulle vilja vinna en turtles åt min son att sitta i när han spelar tv-spel!

 7. Åh, vilken rolig tävling! Min dotter skulle älska att ha en sittkudde i sitt rum. Hon skulle nog bli allra glast för en med Disneys prinsessor.

  Svar: 3 stycken olika varianter (Disney prinsessor, Cars och Ninja Turtles).

  Kram Sanna

 8. Tre sittkuddar finns 🙂
  Hade velat ha disney prinsessor till lillflickan då hon är en prinsessa, hon har alltid puffiga klänningar och tiaror och skor så denna skulle hon älska att sitta i framför tven 🙂

 9. Det finns 3 olika motiv på fåtöljen och jag hoppas på att vinna den med prinsessor på. Min lilla Betty hade fått sitta bekvämt framför tvn då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.