Julkalendern 2016, Tävlingar

Lucka 14

20161214_132904

Varje dag kl 07:00 öppnas en ny lucka i Tessanbakars julkalender och luckans tävling pågår sedan till midnatt. För att delta ska man svara på en enkel fråga och under tiden tävlingen pågår kommer alla kommentarer att vara dolda. Vinnaren annonseras i luckans inlägg senast kl 14:00 dagen efter. Glöm inte att ange din mailadress!
Alla luckorna i kalendern är sponsrade och presenteras i samarbete med olika företag.

Tävlingen är avslutad! Jag säger grattis till Henrik som blev vinnaren av en canvastalva. Mail kommer med mer info.

Idagens lucka kan man vinna ett Canvastryck i storleken 60 x 40 cm från Bestcanvas.se. Perfekt tillfälle att få en personlig julklapp till dig själv eller någon annan.
Allt du behöver göra är att ta reda på hur lång/kort tid det tar innan en canvastavla är leveransfärdig? Svaret skriver du i kommentarsfältet. Berätta gärna vilket motiv du drömmer om att föreviga på canvas.

Bestcanvas har över 40 000 nöjda kunder och har fått Bäst i test av SVTs PLUS. Även jag ger dem tummen upp efter att de levererat vårat fina canvastryck på familjen.

Luckan stängs som vanligt vid midnatt och alla kommentarer är dolda tills dess. Vinnaren meddelas i det här inlägget senast kl 14 i morgon.

Lycka till!

PSX_20161127_174510

Save

Save

Save

Save

Save

106 reaktioner på ”Lucka 14

 1. Dom är leveransklara inom 24 timmar.
  Jag hade velat ha ett familjeporträtt med mina barn, jag och min make plus barnens mormor och morfar på.

 2. Det tar 24-timmar tills den är leveransfärdig!
  Jag skulle gärna vilja ha en canvas-tavla med hela min familj på! Har en sedan tidigare men det har tillkommit ett barn så en uppdatering skulle vara på tiden.
  /Jenny
  Jenny@pelkon.com

 3. Inom 24 timmar! 🙂
  Vill ha en stoor bild på min kanin för att hon..är bäst? 😉 Folk visar upp bilder på sina barn, men kom igen, en lejonhuvad kanin liksom! Slår det mesta 😛

 4. Leveransklart inom 24 timmar.

  Eftersom jag fotar mycket skulle jag välja något från naturen, kanske från Gotland där jag är mycket.

 5. Svar: canvasen är leveransfärdig inom 24 timmar.

  Min dröm är att få ta en snygg bild på hela familjen, något som inte har skett på kanske 10 år. Så se upp alla mina tonårsbarn – snart finns ni på en canvas nära er!

  Elisabet Carlborg
  Strand 114
  91193 Vännäs

 6. Inom 24 timmar. Skulle vilja föreviga vår son på fyra månader, alternativt bilden på våra fem generationer från min son till min gammelmormor 🙂

 7. De är leveransklara inom 24 timmar! Tog ett så fint kort på mina tre juveler igår som förtjänar en plats på väggen så hoppas på vinst!

 8. 24 timmar. Detta är precis vad jag letat efter pratade med sonen i går han o sambon som träffades i våras har precis flyttat ihop i ny hyresrätt de kom båda flytta hemifrån så har fått köpa allt från möbler till kös etc han sa att de önskar sig tavlor till väggarna. Jag vet att de har en jättefin bild från i somras tagen på en brygga de skulle bli så glada om de fick den o sätta upp på väggen man blir alldeles varm när man tittar på den den är full av kärlek

 9. Svar: inom 24 timmar
  Jag skulle vilja föreviga min fästman & mig, tavlan skulle få hänga i vårt sovrum där vi just nu inte kunnat enats om att få upp en enda tavla. Vi har länge tänkt att vi ska beställa canvastavlor, i större format med motiv från platser vi besökt tillsammans, men är ju en djungel av alla som säljer, ett prov från Bestcanvas hade kanske gjort vårt val enkelt för fortsatta beställningar 🙂

 10. Svar: Leveransklar inom 24 timmar
  Mitt motiv skulle vara från golfbanan, en vacker sommardag, gärna med vår älskade leonberger. Eller när vi badar med honom i älven, jag kan inte bestämma mig.

 11. Leveransklara inom 24 timmar, jättesnabbt ju!
  Skulle försöka få till en familjebild med alla 4 barnen att föreviga. Blir inte lätt dock då 21-åringen inte gärna är med på bild, 4- och 2.5-åringen knappt kan sitta stilla och 17-åringen mest är framför datorn.
  Men vilket fint minne det skulle vara!

 12. Det tar max 24 timmar att få sitt tryck leveransfärdigt.
  Jag har nyss flyttat och försöker inreda sovrummet. Hade varit himla fint med en canvastavla med ett av mina foton från sommarens resa till Jordanien på väggen!

 13. Det är leveransfärdigt på 24 timmar.

  Vi parade vår hamster Micro i somras och hon fick hela 14 barn.
  Min vän som är fotograf tog en så fin familjebild på dem. Barnen fick vi givetvis ge till djuraffären men det går inte en dag utan att min dotter pratar om dem.
  Att sätta den bilden på den lilla hamsterfamiljen i hennes rum, hade ju bara varit för fint.

 14. 24 timmar

  Jag har ett ”groupiefoto” min man tog på hela familjen i sommras. Ett foto på alla oss fem på ett strålande humör under en fantastik semester på Österlen. Just den här dagen med vattnet yrande omkring oss vid Smygehuk är ett av de finaste familjeminnen vi har och det skulle glädja mig och familjen i evigheter.

 15. Svar:
  De är leveransfärdiga inom 24 timmar.
  Det skulle naturligtvis vara kul att göra en familjebild men jag har en liten dröm att ta en favorit av mina naturbilder och göra ett canvastryck av den 🙂

 16. Det är leveransfärdigt inom 24 timmar! Jag skulle gärna föreviga mina underbara barn och hänga på väggen här hemma, bästa motivet som går att få!!!

 17. Det tar 24h. Jag skulle så gärna vilja ha ett tryck på barnen från senaste semesterresan. Har så många fina kort som skulle vara roligt att förstora!

 18. Canvastrycket är leveransfärdigt inom 24 timmar. .
  Hade förevigat min absolut bästa vän, min älskade vovve som igår lämnade min familj i stor sorg & fruktansvärd saknad . .♡

 19. Leveransfärdig inom 24 timmar

  Hade velat ha en canvas på min mammas barnbarn och ge henne den då dem är hennes allt och hon förtjänar en sån fin present

 20. Ett canvastryck är leveransfärdig inom 24 timmar. Jag var på Malta för ett par år sedan och utsikten från hotellbalkongen var magisk. En bit bort stod en katedral och ibland kunde jag höra kör-sång därifrån. Vid solnedgången, när himlen var orange, tog jag en fin bild som jag är väldigt stolt över. Den vill jag gärna ha på canvas.

 21. Min kära dotter säger att hon inte alls vill ha canvastavlan jag berättade att jag tävlar om. Nu vill hon ha katt.
  Du får nog ta bort mig som eventuell vinnare…

  Bortskämda ungjävel…

 22. Inom 24 timmar.
  Om jag vinner kommer jag helt klart att beställa en canvas på något foto från vårt bröllop i somras! Det har inte blivit av än, och jag verkligen sätta upp lite minnen från vår stora dag 🙂

 23. Wow vilken tävling! Tavlan är färdig för leverans inom 24 timmar. Om jag vann hade jag valt att framkalla ett foto från vårt bröllop i somras som vi fortfarande inte har fått tummen ur att göra^^ Håller tummarna!!

 24. Inom 24 timmar! Hade velat ha en bild på mig och mina kompisar, då jag har börjat plugga på universitetet och har flyttat 40 mil bort från dem, skulle jag jag vilja ha dom hägnades på väggen när jag inte längre kan umgås med dem varje dag!

 25. ”Varan produceras och görs leveransfärdig inom 2 arbetsdagar efter betalning. Därefter levereras varan inom 4-7 arbetsdagar. Produktionen påbörjas efter att betalningen kommit in (gäller inte vid Klarna faktura). Med reservation för eventuella förseningar i enstaka fall.
  Produktionstid för de enskilda produkter:
  Canvastavla: 1 arbetsdagar”

  Jag skulle så gärna vilja vinna ✊???? Skulle göra ett kollage av bilder av mina två graviditer eller förstora upp en bild som jag gjort i piccollage av mina pojkar som blev änglar alldeles förtidigt ❤️❤️????????

 26. Svaret är att de är leveransfärdiga inom 24 timmar! Jag skulle vilja föreviga en underbart uppiggande och otroligt energigivande bild från ett extremt vackert landskap som jag besökt. Där man från en hög höjd såg massor av olika träd i höstens alla olika färger, blandat med berg och dalar. Det var en av de mest upplyftande utsikt jag sett.

  Att sin egen bild som tavla få,
  skulle göra att jag så bra skulle må,
  för återblicka till den dagens lycka,
  skulle det vara underbart att tavlan på väggen ha, kan jag tycka

 27. Wow, vilken fantastiskt tävling! Skulle gärna vilja vinna den här fina vinsten och överraska mina föräldrar med en fin bild från deras bröllop. Det gifte sig för15 år sedan och firade med andra ord kristallbröllop alldeles nyligen. Men det saknar fortfarande bilder från bröllopet på väggarna, och det tycker jag är otroligt synd. Varför gömma undan så fina bilder? Fina minnen som borde vara synliga och få det att glädjas lite extra åt varandra varje dag? Det hoppas jag få ge det i julklapp, och jag är säker på att de kommer bli en oväntad men mycket kärleksfull gåva.

  Hur lång/kort tid det tar innan en canvastavla är leveransfärdig?
  Svar: Inom 24 timmar.

  Kram Sanna

 28. Det tar Endast 24 h innan den är leveransfärdig. Vill sååå gärna hänga upp en canvas på vår dotter som är 7 mån gammal i matsalen, väggarna där är toma och det hade vart en underbar julklapp för mig och sambon <3 (mammatillnicole)

 29. Svar: på 24 timmar!
  Jag skulle välja ett supervackert foto av havet sen i somras när vi var på en minisemester på Pite havsbad som vi fått av Min stora dag. Den vore ett underbart minne att ha på väggen o njuta av dagligen.

 30. Svar: Inom 24 timmar!

  Min dröm är att föreviga en bild på min lilla familj från vår bröllöpsdag. Hade varit så fint att kunna se den bilden hänga fint på väggen här hemma varje dag. ☺️

 31. Blev plötsligt väldigt medveten om att vi inte har en enda bild! på hela familjen tillsammans! Det är alltid maken eller jag som står bakom kameran. Våra tre söner brukar dock vara med:)

 32. Inom 24 timmar.

  Jag skulle göra en tavla på mina älskade döttrar på snart 1 och 5 år.
  Har ingen förstoring på nån av dem i hemmet och inte ens ett kort uppsatt på båda tsm så skulle vara underbart med en canvas tavla på mina tjejer i vardagsrummet!

 33. En cancastavla är leveransfärdig inom 24 timmar. Jag skulle välja ett av bröllopskorten på mig o min man att göra tavl av. Vi har inga kort på oss någonstans i lägenheten så det vore perfekt.

 34. svar: inom 2 arbetsdagar

  skulle bli bästa vinsten i år. jag har nämligen nyss separerat från min 6månader dotters pappa. jag och dottern bor kvar i vår fd. gemensamma lägenhet. då han tog med sej våra hyllor så har vi en tom vägg i vardagsrummet som bara väntas på att fyllas med foton på dottern. men då ekonomin inte är världens bästa som ensamstående så går det sakta framåt.

 35. 24 timmar tar det innan canvastavlan är leveransfärdig! Jag skulle vilja vinna för att föreviga gravidmagen på en canvas, drömmer om att ta några fina bilder med killen nu till våren innan vår bebis kommer. Skulle vara så häftigt att få upp en sån tavla på väggen i vår första lägenhet! 🙂

 36. Den är leveransfärdig inom 24 timmar.
  Jag skulle vilja ha en bild på min 6 månaders dotter, för jag har en på min andra dotter i den åldern.
  Kul att ha lika 🙂

 37. Svar: Inom 24 timmar.
  Jag skulle självklart ge detta till min syster som har fått sitt första barn och då blir motivet på honom som nyfödd. Han log bara efter några dagar så ett sådant foto blir det 🙂

 38. 24 timmar!

  Jag skulle vilka trycka upp nåt av mina vackraste vår- eller sommarfoton, för att låta det lysa upp rummet och glädjas åt det varje dag, särskilt när det är vinterkallt och mörkt som nu.

 39. Svar: Canvastavlan är leveransfärdig inom 24 timmar.

  Jag skulle gärna vilja ha en canvastavla med ett blomtryck. Jag har fotograferat mycket i Lunds botaniska trädgård och har många bilder som jag skulle vilja ha som svartvita canvastavlor. Det kan bli lite svårt att välja bara… =)

 40. Den är leveransklar inom 24 timmar! 🙂
  Jag hade nog förstorat upp min favoritbild på min storebror där han står på sin segelbåt i solnedgången i somras. Den bilden är så fin! 🙂

 41. Svar: inom 24 timmar, jag skulle välja ett motiv på mig och min man eller en bild från Dalarna där jag är ifrån om jag hade turen, två bilder som gör en glad! =) Kram =D

 42. Leveransfärdig inom 24 tim. Svårt att bestämma men en bild på vik i Vättern som jag har, skulle nog bli väldigt häftig på väggen

 43. Rätt svar är inom 24 timmar! =)

  Jag skulle vilja föreviga min och sambons första resa tillsammans som vi gjorde i Thailand 2011. Drömmer mig tillbaka till den många gånger varje år och längtar tills vi kan göra något liknande igen <3 Men det får bli tillsammans med barnen eller när barnen flyttat hemifrån =)

 44. Den är leveransfärdig inom 24 timmar

  Skulle vilja föreviga bilden jag har på solnedgången i den finska skärgården och ge den till sambon som har starka band till Finland och den lilla byn vid kusten. Sen är den bilden ett kärt minne även från mig från tiden när vi nyss hade träffats och problemen att få ihop vår nya familj med hans och mina barn inte existerade än utan det bara var jag och han

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.