Julkalendern 2016, Tävlingar

Lucka 25 – Sista chansen!

20161214_063404

Varje dag kl 07:00 öppnas en ny lucka i Tessanbakars julkalender och luckans tävling pågår sedan till midnatt. För att delta ska man svara på en enkel fråga och under tiden tävlingen pågår kommer alla kommentarer att vara dolda. Vinnaren annonseras i luckans inlägg senast kl 14:00 dagen efter. Glöm inte att ange din mailadress!
Alla luckorna i kalendern är sponsrade och presenteras i samarbete med olika företag.


Tävlingen är avslutad!
I vår familj så är det faktiskt bara barnen som får klappar så jag hade förväntat mig att rätt svar skulle bli noll. Jag blev dock överraskad av dottern som hade fixat och slagit in alldeles själv så rätt svar blir att jag fick EN julklapp i går. Några vinnare gissade på 2,3 och 4 klappar. När jag kom till de som gissat på 5 så fick lotten avgöra då det var några för mycket. Grattis till er som vann!
Vinnarna blev:
Maria Österfors
Therese Andersson
Sanna Lindgren
Elsie Brodén
Nina Wihlborg
Minna
Tilda Bengtsson
Marina Olofsson
Gabriella Hagstedt
Amanda

Alla vinnarna kommer bli kontaktade via mail.

Nu firar vi ut julen och in det nya året med att 10 vinnare vinner ”Matkalender 2017”, en kokbok med recept för årets alla dagar.

Vinnare blir de som gissar närmast på hur många julklappar jag fick i går på julafton. Svarar gör du i kommentarsfältet.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, som Hemmets Journal, Hus & Hem, icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. 

Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder kronor och som delar ut mer än 100 miljoner kronor varje år för att bidra till att utsatta barn och ungdomar får ett bättre liv.

Luckan stängs som vanligt vid midnatt och alla kommentarer är dolda tills dess. Vinnaren meddelas i det här inlägget senast kl 14 i morgon.

Lycka till!

Save

79 reaktioner på ”Lucka 25 – Sista chansen!

  1. Precis vad jag behöver, då tristessen tagit över. Älskar att lagat mat men man hamnar i samma hjulspår, där samma maträtter bara runt går.

  2. Jag gissar på att du fick 4-6 st!! Och jag hoppas att jag vinner det skulle vara så kul att vinna nånting i livet! Ha en bra fortsättning

    /Louise Enstedt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.