Okategoriserade

Shoppa studentpresenter

Inlägget är reklam för Frapp

Det kan kännas som om det är en tag kvar till studenttiderna, men tiden går fort och helt plötsligt står man där och undrar vad man ska köpa i studentpresenter, var man ska köpa det och när man ska hinna köpa det.

Lösningen är Frapp. Frapp säljer det mesta inom heminredening och inredning och har dessutom samlat lämpliga Studentpresenter på ett ställe.

När man tar studenten så är man verkligen på väg ut i livet. Kanske ska man flytta hemifrån för första gången samtidigt som man inte hunnit samla på sig så mycket till hemmet ännu. Hos Frapp finns så mycket roligt och fint att välja mellan, allt från Taco-set till elvispar och hemtextilier. Fina inredningsprylar blandat med användbara kökstillbehör, bestick och vackra glas.

Själv flyttade jag hemifrån något år efter studenten och jag vet att en av de bästa presenterna jag fick var från mina vänner som samlat ihop till en jättelåda med mer eller mindre nödvändiga prylar.
Där fanns vinöppnare, vispar, vitlökspress, hushållspappershållare och mycket mer. Hur bra?!

Jag har kikat runt hos Frapp bland deras studentpresenter och måste visa ett par av mina favoriter.

Cico måste vara världens sötaste äggkopp, eller hur? Jag äter ägg till frukost minst ett par dagar i veckan och hur skulle man kunna låta bli att bli glad om ägget serveras i den äggkoppen? Och så tar man lite salt på ägget från sitt ”lilliput” Salt- och pepparset. Helt underbart!

En annan favorit är Elvispen från Dualit. Det är den bästa elvisp jag haft och alla förtjänar en bra elvisp. Hur ska man annars kunna baka en massa goda kakor och tårtor ;). Den vispar lätt upp en perfekt frosting till dina cupcakes.

Kika in hos Frapp du också, för att hitta något som passar till den blivande studenten.

Och du… Jag kan nästan lova att du hittar någonting till dig själv också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.