Baktips/bloggtips

Smakbox – Nya vanor

wpid-psx_20160820_181505

I går var jag och hämtade ut den senaste Smakboxen. Jag måste säga att det här är nog det närmaste man kommer julafton som vuxen. Ett jättestort paket, man vet att den är full med gosaker, men man vet inte VAD 🙂 Underbart säger jag! De där sista minutrarna innan man lyfter bort locket och man bara vet ett någurlunda tema, det toppas bara av när man väl lyft bort locket och plockar upp varorna en efter en.

Jag har inte hunnit testa allt ännu men jag kommer fylla på med recensioner efter hand. Men känslan var att det här är favoritboxen hittils. Temat är nya vanor och innehållet präglas (som vanligt) av ekologiska varor och en hälsosam känsla. Trots detta så saknas det inte godsaker det kan jag lova ;-). Mycket glutenfritt, naturligt och mindre socker.

Värdet på boxarna ligger på ca 450:- men som prenumerant betalar man 189:-. Använder man rabattkod ”TESSANBAKAR” så får man dessutom 15% rabatt på första boxen.

wpid-psx_20160820_181841

Fröbröd från Risenta, havreringar med blåbär från Frebaco och Finax mjölmix

wpid-psx_20160820_181945

Grönsakschips, en smart yoghurthållare från Smartasaker.se, dryck från Noa med blåbär och björksav, äppelmust från Kiviks musteri, Kaffe från Sofiero kafferosteri och ekologiska gryner från Zeta.

wpid-psx_20160820_181916

Portionsförpackningar jordnötssmör från Green choice, Aprikosmarmelad från Bonne maman, bönor från Bonduelle, glutenfritt (och jättegott) godis från Hey Yum! Mjölkchoklad med hallon från Malmö chokladfabrik och en Fruit & nut bar från Semper.

wpid-psx_20160820_181809

Ekologiska kryddmixer från Santa Maria. Burrito, Enchilade och Fajita

9 reaktioner på ”Smakbox – Nya vanor

 1. Hej! Eftersom chips är bland det godaste jag vet så skulle jag gärna prova grönsakschipsen! Vore härligt att äta chips som dessutom är nyttiga ☺

  Med vänlig hälsning Jenny

 2. Jag har fått i uppgift att baka till ett barnkalas snart och hade tänkt baka cookies bl.a. Därför är jag mest spänd på att testa jordnötssmöret då jag tänker mig cookies med jordnötssmör och chokladen från Malmö chokladfabrik. Tror det hade blivit uppskattat för ett gäng vilda barn! Då jag själv även är diabetiker och glutenintolerant går det åt stora mängder mjölmix för en baktok som mig! Är även supersugen på att testa det glutenfria godiset, men det hade jag hålltider för mig själv 😉

 3. Fröbrödet såg spännande ut! ???? Eller ALLT, egentligen. Smakboxen kommer varannan månad vilket är rätt lagom för att hinna testa och inte bara lägga på hög. ????

 4. Smakboxen kommer varannan månad.
  Jag vill testa allt ???? men eftersom jag fullkomligt ÄLSKAR chips så är jag lite extra sugen på rotfruktschipsen ????

 5. Smakboxen skickas ut varannan månad (februari, april, juni, augusti, oktober, december). Som den kaffeälskaren man e låter kaffet från Sofiero kafferosteri väldigt spännande men drycken från Noa med blåbär och björksav låter som en kul kombination jag aldrig hört om innan så den får nog bli det jag helst vill testa. Självklart lockar dock allt innehåll!!

 6. Smakboxen kommer varannan månad.
  Jag skulle älska att prov grönsakschipens då jag älskar chips men inte väll äta så mycket onyttigt längre utan försöka hålla mig till en nyttigare kost.
  Jag skulle även älska att prova mjölmixen och fröna då jag av samma anledning skulle baka nya bröd på det då jag älskar att baka bröd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.