Familjen, Konståkning

Tävlingsdags – Iskristallen 2019

Elwira – Iskristallen 2019

Tävlingsdags – Iskristallen 2019
I helgen var det tävlingsdags för Elwira igen. Andra tävlingen för säsongen och med det nya numret hon fick nu efter sommaren. Förra tävlingen var vår hemmatävling Isbiten och där gick det superbra. Hon hann inte med riktigt hela sitt program men det löste hon så snyggt så det var det uppenbarligen ingen som ens märkte. Hon fick jättefina betyg från domarna och jag tror till och med att hon var nöjd själv.

Även dräkten är ny för i år. Hon ville bestämt ha en heldräkt och jag fick för mig att det var dags att bredda mitt hobbyutbud så jag satte igång och sydde om en enkel svart heldräkt så den skulle passa till musiken. Och jag tänker inte hymla. Jag är så nöjd och stolt över resultatet. Jag kan ju inte ens sy. Eller så kan man mer än vad man tror bara man testar 😉
Hon åker till en pianoverision av ledmotivet till Game of Thrones.

Tävlingen hölls i Marconihallen i Göteborg och det var betydligt fler åkare än förra tävlingen. Elwira var som vanligt supercool och jag var som vanligt supernervös. Tur att det inte är tvärt om 😀

Även i helgen gick det superbra och hon fick fler stjärnor än förra gången. Nu satt tajmingen dessutom perfekt och även det sista hoppet hanns med.

Vi gjorde det till en riktig mysdag för bara oss. Elwira åkte på förmiddagen men hade flera kompisar som skulle åka efter lunch så vi gick och åt tillsammans och sedan stannade vi några timmar till och hejjade på de andra innan vi åkte hemåt. Vi tog en liten detour på vägen hem också för att handla tyg till showdräkterna jag ska sy till henne och två tjejer till inför klubbmästerskapet. För uppenbarligen så kan jag ju sy nu ;-). Vi får väl se hur de blir, om jag vågar visa upp dem här längre fram eller inte.

I går var det sedan testdags och det gick också bra, trots nervositet. Så nu blir det ny tävlingsklass efter jul och det har hon verkligen sett fram emot.

Grattis Elwira!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.