Familjen

Vad?

Jag hittade en rolig liten lista hos Underbara klara och tänkta att det kanske kunde vara kul att avslöja lite grann om mig själv.

Vill ni bara ha mig för mina kakor skull så är det bara att scrolla vidare 😉

Vad stressar dig? För ett år sedan hade jag sagt allt men det har jag tack och lov jobbat lite på ;-). Jag blir ganska stressad av att få ut tre barn genom ytterdörren varje morgon. Känslan den där korta stunden när alla är utanför huset och innan de har sprungit åt varsitt håll i ren trots är rätt skön.

Vad ska du göra ikväll? Kolla på Italien-Tyskland. Fördelen med att vara gift med en Italienare är ju att man har en extra nation att ta till när Sverige har åkt ut. Jag ska nog ta ett glas bubbel också.

Vad är svårt? Att  säga stopp till mig själv. Jag vill gärna göra väldigt mycket och ibland räcker inte tiden och orken till.

Vad är lätt? Att sova.

Vad blir det för middag idag? Idag säger matkassen att det blir spagetti med spenat och citron. Är galet dålig på att hitta på mat, det är som att alla fantasi hamnar hos kakorna (sååå mycket roligare) så vi kör med matkasse och det är fantastiskt. Massa nya roliga recept hela tiden och jag behöver inte tänka det minsta lilla ens.

Vad vill du göra mer? Baka och leka med barnen.

Vad går du igång på? Tjaaa, det beror väl på hur man menar. Nätshopping är kul. Tv-spel ibland. Baka såklart. Bubblor, absolut.

Vad gråter du av?  Vad gråter jag INTE av? Jag är en riktig lipsill och sitter konstant med våta ögon när jag kollar på TV vare sig det är sorgligt, fint eller bara vansinnigt roligt. Jag är nog värre än barnen tror jag.

Vad gjorde dig arg senast?
Kommer inte ihåg. Gör sällan det. Blir vrålarg i fem minuter och sen är jag klar. Men något som alltid gör mig arg är intolleranta människor. Såna som alltid skyller alla problem på random grupp människor av annan etnicitet, religon eller läggning.

Vad åt du senast? Nu är det väldigt lockande att vänta med den här frågan, gå och hämta ett äpple och äta det, och sedan svara. Men jag erkänner, vi åt chips i går kväll. Med paprikasmak och det var jättegott. Så det så!

Vad är fånigt? Att oroa sig för saker i onödan.

Vad är gott? Kaffe, choklad, bubblor, kaffe, kramar, lakrits, kaffe, solsken och smågodis

 

Här slutade egentligen listan men tack och lov kom hon på en forsättning så vi kör väl några frågor till 🙂

Vad är ditt guilty pleasure? Jag vet faktiskt inte om jag har något. Helt ärligt. Jag dricker bubbel på fredagkvällarna om det räknas?

Vad har du för äcklig vana? Jag önskar att jag hade tid för några äckliga ovanor. Mycket möjligt att jag har någon också som jag är lyckligt omedveten om. Jag pruttar ibland.

Vad är det folk inte tror om dig? Ibland kan jag nog vara lite ”klumpig”. Säger saker som inte låter som jag menade så det finns säkert de som upplever mig som bufflig. Själv anser jag att jag är en av världens mest empatiska människor men det är det nog inte många som tror :-).

Vad är ditt problem? Så besatt av att andra ska ha det bra att jag glömmer bort mig själv, vilket har lett till en utmattningsdiagnos eller två.

Vad är ditt naturliga sinnestillstånd? Obotlig optimist. Tidsoptimist. Väderoptimist. Det goda i människor-optimist.

Vad är du inte? Dum

Vad är ditt mest använda kraftuttryck: PRUTT!! Mycket använtbart ord och man behöver inte skämmas för att man svurit inför ungarna.

Vad tycker du inte är jobbigt? Baka, ren energipåfyllnad.

Vad ger dig energi? Baka, ett varm, tyst bad och faktiskt att fixa fransarna. Bara ligga där och blunda i en timme utan några krav. Har till och med slutat oroa mig för om jag snarkar under tiden eller inte ????

Vad har du missuppfattat? Hur ska jag veta det?

Vad är jobbigt? Tänka är jobbigt ibland, jag försöker göra det så sällan som möjligt. Jag har vääääldigt svår för att tänka på Univerums storlek och uppkomst. Blir snurrig nästan direkt.

Vad gjorde du nyss? Har inte gjort något vettigt sen jag kom upp mer än skrivit det här faktiskt. Satte på TVn åt lilltjejen för en stund sen då hon tydligen hade tröttnat på sina dockor.

Vad är klurigt? Att förstå hur andra tänker och fungerar, att inse att alla inte tycker och tänker lika men att inse att deras åsikter är lika mycket värda fasten de inte är samma som mina.

Vad ska du göra nu? Göra lunch till ungarna och väcka maken som var uppe alldleles för sent i går.

familjen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.