Baktips/bloggtips

Veckans baktips v. 13 – Red velvet oreo cheesecake

veckans1

Foto: Simona, Cookiesandsweets.se

Den här veckan tipsar jag om en av mina favoritbloggar och det är ”Cookies and sweets” som skrivs av otroligt duktiga Simona. Hennes bakverk är alltid lika vackra och hon tar fantastiska bilder.
Det märks tydligt att både bakning och fotografering är hennes passion.

Jag bad henne att själv välja ut ett favoritrecept som jag kunde tipsa om och då valde hon den här ”Red velvet oreo cheesecake” med motiveringen att den är lätt att göra och så vårigt/somrigt fräsch.
Och visst ser den fräsch ut! Jag har inte testat den själv än men det tänker jag definitivt göra. Oreobotten har jag också gjort några gånger och det är så himla gott. På det en fräsch cheesecake toppat med en whipped creamecheese frosting. Hon har även toppat den med torkade jordgubbsbitar, jag är också väldigt förtjust i den typen av smaksättning/dekoration. Jag har använt det länge men då var man tvungen att beställa från nätet. Nu finns det i de flesta butiker. Toppen tycker jag!

Receptet hittar du HÄR

veckans2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.