Baktips/bloggtips

Veckans baktips v 14 – Lakritsmums

veckans3

Foto från Freddasbakning

På tisdag nästa vecka är det lakritsdagen, så när de här frestande Lakritsmumsen dök upp i mitt flöde på facebook så var veckans baktips klart :-).

Killen som har bakat heter Fredrik och han gillar verkligen att baka. Nya recept dyker upp på bloggen nästan dagligen, ibland flera gånger om dagen. Här verkar inspirationen och bakglädjen aldrig sina. Det jag gillar speciellt är att han bakar ALLT. Kakor, bullar, bröd, desserter. Här finns allt.

Tillbaka till lakritsmumsen. Vem gillar inte gräddbollar? Det här är i princip som en gräddboll.. Fast med en touch av lakrits. För mig låter det otroligt gått och hade jag inte redan planerat min lakritsdagsfika så är det de här jag hade bjudit på. Nu får de vänta ända tills helgen.

Receptet hittar du HÄR.

För att komma till bloggen klickar du bara på bilden.

veckans4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.