Baktips/bloggtips

Veckans baktips v 35 – Mamaalexandras

label-logo-1

Nu kör vi igång baktipset här på bloggen igen efter sommarlovet. Det här är en av veckans roligaste inlägg, det finns ju så otroligt många duktiga bloggare där ute som förtjänar att lyftas fram och jag tycker det är jättekul att dela med mig av mina favoriter.

Den här veckan kikar vi in hos MamaAlexandras.se där man hittar mängder med kakor, bullar och desserter. Men även maträtter och lite nyttigare recept då hon gillar träning och att hålla igång.

När jag bad henne att välja ut sitt favoritrecept från bloggen så blev det de här underbara små jordgubbsgrottorna med rabarbersylt och visst både låter det, och ser, jättegott ut? Vill du testa att baka dem så hittar du receptet HÄR

jordgubbsgrottor med rabarbersylt

”Jag har en stor passion för både matlagning och bakning. Anledningen till varför jag startade bloggen var för att jag skulle ha alla recept samlade på samma ställe sen byggdes det på. Nu vill jag dela med mig av min passion och hoppas kunna inspirera andra. Bloggen har en salig blandning av surdegsbröd, småkakor, sötebröd och maträtter. Jag provar mig fram med 3 barn snurrande i köket som gärna är med på flera hörn och provsmakar.”
Alexandra, mamaalexandras.se

Instagram: mamaalexandras

Facebook: MamaAlexandras

Save

Save

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.