Familjen

Adventfint och lussebak

PSX_20161127_174510

Det här inlägget är skrivet i samarbete med Bestcanvas.se 

Precis som många andra så har vi haft en riktig adventsmyshelg. Jag hade gärna velat få upp belysning och stjärnor tidigare i veckan men det har helt enkelt inte hunnits med. Så igår bar jag upp adventslådorna från källaren och pyntade balkongen och fönstren med lampor, lysande snöflingor och adventsstjärnor.

Av bara farten fick jag äntligen upp vår nya canvasförstoring på hela familjen i hallen. Jag har även en liten canvastavla var på barnen men jag försöker förtfarande komma på det perfekta stället för dem.

PSX_20161127_174637

Tavlorna har jag beställt från Bestcanvas.se och dom blev superfina. Vi beställde både canvastavlor och de fina fotomuggarna från dem och det finns mycket mer att välja på. Jag är riktigt sugen på att beställa lite inramade förstoringar på barnen att ge till morfar och farmor & farfar i julklapp. Än finns det gott om tid :-).

Idag blev det lussekattsbakning och i kväll ser jag fram emot glögg och nybakta lussebullar och jag ska bara sitta i soffan och göra i n g e n t i n g :-).

Hoppas att alla har haft en underbar helg!

PSX_20161127_174606

PSX_20161127_175009

Save

2 reaktioner på ”Adventfint och lussebak

  1. Rolig ide med annorlunda tavlor!
    Jag har varit ledig i helgen, och det har varit både skönt och behövligt! Men som vanligt har jag inte hunnit med allt. Sitter nu o väntar på att maten ska bli färdig, lussebullarna ligger nybakade under handduk på plåtarna fortfarande.
    Och jag hittade inte julstjärnorna. Så allt annat kom upp istället. Nåja, adventsljusstaken hittade jag iallafall, så den ska vi tända snart!

    1. Man hinner aldrig med allt. Jag var så nöjd med att allt var klart och sen när vi skulle tända ljusen i ljusstaken så visade det sig att vi inte hade några ljus hemma :-D. Jag fick leta upp några gamla stumpar så vi hade något att fylla upp med :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.