Julkalendern 2016

Julkalendern

1479195455211

Varje dag kl 07:00 öppnas en ny lucka och då har man fram till midnatt på sig att tävla. Tävlingarna går i de allra flesta fall ut på att svara på en fråga men kanske poppar jag till det med ett rim någon dag ;-). Vinnarna utses direkt och meddelas i tävlingsinlägget senast kl 14:00 dagen efter.

Vad kommer man vinna då?

Ja det vill jag ju inte avslöja så klart ;-). Det jag kan avslöja är att det totala värdet på kalendern är ca 15 000:- och att några dagar blir det jackpott och mer än en vinnare utses. Någon dag kommer dessutom de första som deltar få en extra belöning.

Jag  tänkte dessutom att jag skulle avslöja sponsorerna av de första fem luckorna så ni får en liten aning om vad som väntar 🙂

Utan inbördes ordning är det: Bagaren och kocken, Önskefoto, Bakboxen, Barnens affär och Partytajm.

Hoppas att ni hänger med hela december!! Självklart kommer bloggen också att fyllas av nya och gamla favoritrecept som räddar decembers alla fikastunder ♡

Tips! Vill du vara säker på att inte missa någon lucka så följ mig på Bloglovin. Länk finns i sidomenyn om du sitter vid datorn eller längst ner på sidan om du sitter med mobilen eller surfplattan.

Save

3 reaktioner på ”Julkalendern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.