Reklam/Annons

Designa ett unikt skal till mobilen hos Fyndiq

Reklam för Fyndiq

Vet du om att du kan Designa ett unikt skal till din mobil hos Fyndiq?

Superenkelt och så roligt med ett helt personligt och unikt skal. Dyrt är det inte heller och du får ett helt unikt egendesignat mobilskal.

Hur gör man då? Jo man klickar in sig på länken nedan, klickar vidare till deras designverktyg och kör i gång.

Designa ditt eget mobilskal hos Fyndiq HÄR

Börja med att välja din mobils märke och modell, och här finns så många olika märken att välja på, både iphone och flera olika androidmärken. Vi är ju en Samsungfamilj men vi har olika modeller allihop och alla våra modeller fanns att välja. Till sist väljer man vilken sorts fodral man vill ha. Till många av modellerna finns både hårda och mjuka och plånboksfodral. Toppenbra.

Sen är det dags för det roliga, att designa skalet. Man kan man välja om man vill använda en egen bild eller någon av deras färdiga bakgrunder.

Jag väljer självklart ett med kakor på 🙂 Tycker du att de ser goda ut så är det mina Centercookies. Kanske farligt att gå omkring med kakor på mibilen? Jag kommer ju gå runt och var sugen hela tiden.

När du har valt bakgrund är det bara att lägga till text, dekaler eller emojis efter tycke och smak. Det finns massor att välja på.

Det här var riktigt roligt och jag sitter och klurar på vad barnen ska få för design på sina. Elwira och Matteo som är tretton och elva kan nog fixa sin design själva, men vågar jag släppa loss vilda Casandra här?

Fast det ska ju vara unikt och det blir det garanterat när hon är i farten. Ofta lite galet också men det är inget fel i det.

Perfekt present till dig själv, vännerna eller familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.