Tårtor

Frosttårta med Olaf

 
Efter alla Elsatårtor var det kul att få göra en tårta med Olaf från Frost. Lilla Cajsa fyller fyra år och får fira med den här idag.
Den är fylld med hallonmousse och vit chokladfluff ( såå gott) och täck med blå marsipan och vit sugarpaste. Olaf och blommorna är gjorda i gumpaste.
 
Missa inte tessanbakar på instagram!
 
 

45 reaktioner på ”Frosttårta med Olaf

  1. Vad ina roligt att någon får hamna å blogg.se sid 🙂 Jag får ingen uppmärksamet på ina tårtor jag har gjort förutom från dom som har köpt och deras nära. Roligt för dig 🙂

  2. Nä sånt är inte min grej. Men har gjort många tårtor jag är nöjd med i år och hoppas på få göra mer nästa år. MEn är mest nöjd med en av studenttårtorna jag gjorde i år och sen min första bröllopstårta jag gjorde till ett par. 🙂 Hoppas jag får lite mer besökare nästa år med när jag och en kompis ska börja länka varandra och se om vi kan sammarbeta lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.