Håll i hatten nu, för det här är riktigt, riktigt gott!
Den här marängen är smaksatt med geisha och det är ju så underbart gott ♡
Geisha-maränger:
4 äggvitor
2 dl socker
100 gram Geicha choklad
Sätt ugnen på 100 grader. Smält geishan över vattenbad och ställ åt sidan för att svalna.
Häll äggvitor och socker i en skål som tål värme, helst en metallskål. Sätt skålen över en kastrull med sjudande vatten och vispa med elvisp i 8-10 minuter (ca 62-65 grader).
Ta sedan av skålen från värmen och fortsätt vispa tills smeten har svalnat. Vänd försiktigt ner den smälta geishan i marängsmeten och rör max 2-3 gånger.
Klicka eller spritsa ut 12 maränger (storlek som en clementin ungefär) på en plåt täckt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i ca 60 minuter.
Det är STOR beroendevarning på de här!
![](https://tessanbakar.se/wp-content/uploads/2015/06/temporary-image1434546569569_5581718b2a6b22217fee0058.jpg)
![](https://tessanbakar.se/wp-content/uploads/2015/06/temporary-image1434546692700_55817207ddf2b35ed1143e02.jpg)
![](https://tessanbakar.se/wp-content/uploads/2015/06/temporary-image1434546713180_5581721cddf2b35e3b15ef3f.jpg)
![](https://tessanbakar.se/wp-content/uploads/2015/06/temporary-image1434546623729_558171c19606ee58a15f4947.jpg)
#maränger #geisha
[…] Geishamaränger Det här är både gott och enkelt och känns dessutom lite lyxigt i all sin enkelhet. Har du inte provat så är det dags! Behöver vara i ugnen en timme men i övrigt går den snabbt att få ihop. […]
[…] Gillar du Geisha, så testa gärna mina Geishamaränger också. […]