![](https://tessanbakar.se/wp-content/uploads/2015/07/temporary-image1436089065008_5598fb199606ee14cd737b12.jpg)
Det här är en riktigt enkel och god glass. Smaken varierar man lätt i valet av bär och man kan välja att göra den sockerfri genom att hoppa över florsockret.
Receptet räcker till 6-8 glasspinnar.
1 pkt frysta bär (blåbär/hallon)
1 pkt kvarg, naturell eller smaksatt
1 msk florsocker (frivilligt)
Blanda allt i en matberedare eller mixer och häll upp i glassformar. Ställ i frysen tills det är ordentligt fryst (ca 3 timmar)
Ät och njut!
![](https://tessanbakar.se/wp-content/uploads/2015/07/temporary-image1436106070717_55993d5a9606ee14cd737d71.jpg)
#glass #kvarg
Men så mumsigt det där såg ut!! Det ska jag helt klart prova!
Detta måste jag testa göra !