Julkalendern 2016, Tävlingar

Lucka 21

20161207_170841

Varje dag kl 07:00 öppnas en ny lucka i Tessanbakars julkalender och luckans tävling pågår sedan till midnatt. För att delta ska man svara på en enkel fråga och under tiden tävlingen pågår kommer alla kommentarer att vara dolda. Vinnaren annonseras i luckans inlägg senast kl 14:00 dagen efter. Glöm inte att ange din mailadress!
Alla luckorna i kalendern är sponsrade och presenteras i samarbete med olika företag.

Tävlingen är avslutad!
Min favoritsmak från Chokladkompaniet är ”Röda havet”, det var rätt många som hade gissat rätt men den som tog hem vinten idag är Moa Nordin, Grattis till dig!

Idag kan du återigen vinna riktigt, riktigt god choklad från Chokladkompaniet, som skapar unika chokladkakor och praliner. Den här gången är det en ask med lyxiga handgjorda praliner som står på spel.

Chokladkompaniet har ett sortiment av färdiga chokladkakor (man kan även skapa sina egna) och för att ha chans att vinna idag så ska du lyckas gissa vilken som är min favorit. Jag har skrivit upp min topp tre så om ingen gissar rätt så dras vinnaren från de som gissat på alternativ två.

Luckan stängs som vanligt vid midnatt och alla kommentarer är dolda tills dess. Vinnaren meddelas i det här inlägget senast kl 14 i morgon.

Lycka till!

Save

93 reaktioner på ”Lucka 21

 1. Oj vilken svår och utmanande tävling, underbart! Jag gissar på Lady Love som är jordgubb/vanilj för den låter SÅ mumsig. Sedan älskar jag själv kaffe och då gissar jag på Coffee break (många som ej dricker kaffe gillar det ändå i choklad) men den var lite våglig. Har har en sista gisning som är Verry berry så jag hoppas att jag fick gissa på 3? Eller skulle man endast gissa på en? Så fall blir det Lady Love. Julrim:

  För choklad brinner jag,
  det är så lockande och gör mig svag,
  en doft och arom som sprudlar av liv,
  detta hade varit ett stort kliv

  1. Gillar lite extra att du noterat vad jag gillar och inte bara chansar vilt :-). Visst är det ”Röda havet” som är min favorit och idag är det du som vinner en ask handgjorda praliner från underbara Chokladkompaniet. Mail kommer med mer info.

 2. Gissar på Hallon & saltlakrits döskallana! OM inte annat för att det är en oftast uppskattad kombo och dessutom sjukt snygga praliner 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.