Julkalendern 2016, Tävlingar

Lucka 22

20161214_063146

Varje dag kl 07:00 öppnas en ny lucka i Tessanbakars julkalender och luckans tävling pågår sedan till midnatt. För att delta ska man svara på en enkel fråga och under tiden tävlingen pågår kommer alla kommentarer att vara dolda. Vinnaren annonseras i luckans inlägg senast kl 14:00 dagen efter. Glöm inte att ange din mailadress!
Alla luckorna i kalendern är sponsrade och presenteras i samarbete med olika företag.

Tävlingen är avslutad! Rätt svar är februari och jag säger grattis till Sanna som är dagens vinnare.

Dagens lucka har jag sett fram emot. Jag hade själv velat vinna den till min dotter, men så funkar det ju inte. Det är såklart en av ER som ska få hem den fina Bakboxen Jr. Bakboxen Jr har precis lanserats som prenumerationsbox hos Bakboxen och den är anpassad för den lite yngre hemmabagaren.  Så här skriver de själva om boxen på sin sida; ”Boxen är specialanpassad för barn upp till 15 år och innehåller smarriga recept som är enkla att följa, ingredienser förpackade i precis rätt mängd samt redskap som gör bakningen ännu roligare.”

För att ha en chans att vinna så vill jag att du svarar på när  Bakboxen Jr kommer att levereras. Svaret skriver du som vanligt i kommentarsfältet.

Luckan stängs som vanligt vid midnatt och alla kommentarer är dolda tills dess. Vinnaren meddelas i det här inlägget senast kl 14 i morgon.

Lycka till!

128 reaktioner på ”Lucka 22

 1. Första leveransen kommer i Februari!

  Hoppas på att få vinna denna till min systerdotter som fyller 10 i slutet av Januari. Hon älskar verkligen att baka!

 2. Ger mig ut och chansar på denna box till min baktokiga bonus son, och hoppas på att få provsmaka något smarrigt. <3

  Svaret på frågan: Första leveransen sker i februari.

 3. Bakboxen levereras under de sista 10 dagarna i månaden. Alltså runt den 23 januari är nästa gång den delas ut.
  På lediga fredagar hade det vatt alldeles underbart att låta sonen baka lite till kvällsfikat.

 4. Leverans sker i februari.

  Hade varit så kul att vinna denna till min dotter (4.5 år) för hon älskar att vara med och baka. Hon kräver att jag läser Kalle Ankas receptbok som godnattsaga! Synd att den är mer sövande för mig än för henne 😉

 5. I slutet av December

  Min 5 åriga dotter har önskat sig att få testa denn och baka hela själv. (brås på sin mamma som är en baknörd)
  Hade vart kul att få förgylla hennes dag.

 6. Å detta skulle jag vilja vinna till min son som har börjat med hemkunskap på skolan och älskar att baka. Svar på frågan är Första leveransen sker i februari. God jul och gott nytt år⛄️????????

 7. Bakboxen junior kommer att levereras en gång i månanden 🙂 Förstod inte rikitgt om du menade denna box man vinner , lite svåruppfattad fråga 🙂 Men denna som man vinner bör ju komma I januari 2017

 8. I februari levereras bakboxen junior. Vilken drömvinst för mig som älskar att baka, och vill ge det intresset en chans hos mina syskonbarn. De älskar att hjälpa mig göra julgodis så det här skulle vara toppen!

 9. Ojoj!! Detta verkar något för mig och Elliot 8 år som älskar att baka han kan redan receptet på sockerkaka själv och chokladbollar såklart 😉
  SVAR: Den levereras i Februari.
  Jag blir ju rackarns glad om just vi får prova på 🙂 <3

 10. Februari.
  Jag och min dotter är så spända på den och hon längtar som bara den så hade vart kul att vinna så man får en försmak på vad som komma skall på de nästa boxarna.

 11. I februari! Vilken bra idé med en bakbox. Jag har tre små mästerbagare här hemma. En på åtta, en på sju och en på fyra. Den här boxen skulle vi kunna ha mycket roligt med. En så superpositiv grej att göra tillsammans!

 12. Den kommer att levereras i ferbruari. Om jag skulle jag vilja ge den till min väns dotter som har det kämpigt med svåra sjukdomar och som nu finner lycka i att baka. Hon siktar in sig på hela Sverige bakar för barn ❤️

 13. I februari kommer boxen så kul, då kan de unga baka efter jul. En hjälp att på ett proffsigt sätt, få bakningen att gå lekande lätt.

 14. Alltså WOW, som hämtat åt dottern!

  Har en 11årig Saga här hemma som precis upptäckt bakningen. Det är så fint för hon finner mycket glädje & tröst i sin bakning. Saga har annars en ganska jobbig vardag med kroniska sjukdomar så som artrit och nu även mobbningen i skolan.

  Rätt svar på tävlingsfrågan är:

  Bakboxen Jr kommer att levereras i februari 2017.

  Kram/ Annica Siljeström

 15. Wow, vilken fantastiskt vinst! Det hade varit fantastiskt kul att få överraska min älskade dotter med detta i julklapp. Hon älskar nämligen att baka, och fick faktiskt t o m en bakväska utrymme för bakformar, tyllar och allt annat i födelsedagspresent av mig i oktober månad. Hon har dock inte så mycket innehåll i sin väska ännu, så att få hem mer prylar, goda recept och saker att baka med hade varit så kul och så passande för min 9 åriga bak tokiga tjej.

  Svar: Första leveransen sker i februari, men man kan redan nu förhandsboka denna.

  Kram Sanna

 16. Hej!

  Den släpps i Februari 2017.

  Skulle vara så roligt att få vinna den fina Bakboxen till mina
  älskade barnbarn. Dom skulle bli så lyckliga. Då kan dom få
  baka något gott och hoppas på att morfar får smaka godsakerna.
  Håller tumme och tå, att den fina boxen mig ska nå, så dom den av mig kan få.

  GOD JUL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.