Julkalendern 2016, Tävlingar

Lucka 23

20161214_060111

Varje dag kl 07:00 öppnas en ny lucka i Tessanbakars julkalender och luckans tävling pågår sedan till midnatt. För att delta ska man svara på en enkel fråga och under tiden tävlingen pågår kommer alla kommentarer att vara dolda. Vinnaren annonseras i luckans inlägg senast kl 14:00 dagen efter. Glöm inte att ange din mailadress!
Alla luckorna i kalendern är sponsrade och presenteras i samarbete med olika företag.

Tävlingen är avslutad! Rätt svar är den 14/2 2017. Grattis till Rickard Åkerlund!

Idag är det dags för en av mina favoritluckor. Även i lucka 16 hittade vi en Smakbox-Nya och det var många som ville vinna. Idag får ni en ny chans!

Jag har haft Smakbox sen starten och det är som julafton varje gång lådan dyker upp. Fullspäckad med nyheter och smakupplevelser och man inser varje gång att man alldeles för sällan testar nya saker.

Idag kan det vara just du som tar hem en låda full med godsaker och allt du behöver göra är att ta reda på när nästa box börjar skickas ut. Svaret skriver du i kommentarsfältet.

Vill man inte vänta och testa lyckan eller om man vaknar i morgon och inser att man inte vann så misströsta inte. Använder du koden TESSANBAKAR så får du 15% rabatt på din första box.

Luckan stängs som vanligt vid midnatt och alla kommentarer är dolda tills dess. Vinnaren meddelas i det här inlägget senast kl 14 i morgon.

Lycka till!

171 reaktioner på ”Lucka 23

 1. Vilket kul pris! Nästa Smakbox börjar skickas ut på alla hjärtans dag, den 14 Februari om jag har tolkat det rätt.

  Ha en underbar dag
  /Sandra

 2. 14/2 kommer nästa box skickas ut 🙂

  Jag prenumererar på Testagram för tillfället men skulle gärna vilja testa denna nya box med, lika spännande varje gång en ny box kommer på lådan 🙂

 3. Hej!
  Jag vill självklart vara med även jag!

  Svaret är: Smakbox GOD HELG skickas från 30/11 2016 och kan beställas nu, medan nästa box: Smakbox Februari skickas från 14/2

  Matlagning kan vara ett ont måste, eller en stor passion,
  det kan bjuda på brända korvar eller smaksensation!
  Med rätt verktyg i köket blir dock förutsättningarna som bäst,
  Smakbox -skulle göra denna familjs måltid till en njutningsfull fest

 4. Nästa box skickas ut 14/2! (Om inte GOD HELG-boxen räknas som skickas ut just nu)

  Hade varit superkul att få prova på, älskar överraskningar 🙂 Kram och God Jul!

 5. Nästa box som kommer att skickas ut (det vill säga som inte redan är ute i omlopp) är februari-boxen, som skickas ut på alla hjärtans dag! Det vill säga 14/2 2017 🙂

 6. Svar: 14 februari.
  Åhhhhh, så gärna jag skulle vilja vinna den boxen. Älskar att prova nya saker och köper gärna när affären skyltar med något nytt. Så hoppas på stor tur.

 7. Åh, nu håller jag tummarna hårt! En Box säljs ju nu, så jag tolkar frågan som att det inte är den du syftar på. Nästa Box ut är i februari, närmare bestämt skickas den från och med 14/2.

 8. Åhh ❤️ härlig, spännande vinst! Nästa Smakbox börjar skickas ut på Alla ❤️ – dag, nämligen den 14/2 och jag håller tummarna för att få prova ???? En god jul önskar jag dig.

 9. Nästa box som skickas är februari boxen som skickas 14/2.

  Detta hade vart så kul att vinna då jag alltid velat prenumerera på just smakboxen, men min sambo har vart skeptiskt och inte sett grejen med det utan tycker det är onödigt. Med denna skulle jag förhoppningsvis kunna sätta honom på nöten 😉

 10. Har tänkte länge på dessa boxar, man fastnar i ett och samma spår när det gäller både mat och bak, lite trist. Jag har iallafall börjar köpa med mig lite olika kryddblandningar när jag reser.

 11. Den börjar skickas ut den 14/2!!
  Det vore roligt att testa, nyheter är alltid kul, dock har jag varit lite för snål för att unna mig själv detta!!

 12. Svar: Nästa Smakbox Februari skickas ut 14/2!

  Vill väldigt gärna vara med och tävla! Skulle vara jätteroligt att få vinna en Smakbox, så spännande att få testa på!

  Önskar en riktigt mysig och God Jul!

 13. 14 februari skickas nästa box ut.

  Jag är så nyfiken på smakboxs innehåll, då jag på nyheter inte har bra koll.
  Att på det få en överraskning vid jul, det vore fantastiskt -jättekul !
  Håller tummar och tår att jag denna smakbox får!

 14. Wow, vilken fantastiskt vinst! Vi älskar att testa på nya produkter, och det vore så kul att få chansen att prova denna box. Vi har hört mycket positivt om denna och av alla bilder att döma så verkar den riktigt, riktigt bra. Det vore därför toppen att få chansen att vinna denna lyxiga vinst till familjen att avnjuta utav tillsammans.

  Svar: Nästa box kommer den 14/2 (alla hjärtans dag).

  Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.