Julkalendern 2016, Tävlingar

Lucka 3

Lucka 3

Varje dag kl 07:00 öppnas en ny lucka i Tessanbakars julkalender och luckans tävling pågår sedan till midnatt. För att delta ska man svara på en enkel fråga och under tiden tävlingen pågår kommer alla kommentarer att vara dolda. Vinnaren annonseras i luckans inlägg senast kl 14:00 dagen efter. Glöm inte att ange din mailadress!
Alla luckorna i kalendern är sponsrade och presenteras i samarbete med olika företag.

Tävlingen är avslutad! Rätt svar var att de flesta kalaspaketen är beräknade för 8 personer.

Grattis till vinsten Nathalie Stenbäck!

I dagens lucka kan du vinna ett presentkort hos PARTYTAJM på 300:-
Hos PARTYTAJM kan du blan mycket annat köpa färdiga kalaspaket, med allt du behöver till kalaset. Hur många personer är de flesta kalaspaketen beräknade för?
Ja det är frågan du måste svara på för att vara med och tävla om dagens pris. Skriv ditt svar i kommentarsfältet och kom ihåg att kommentarerna är dolda hela tävlingsdagen så bli inte orolig om din kommentar inte dyker upp direkt.

Lycka till!

 

 

Save

Save

Save

Save

159 reaktioner på ”Lucka 3

 1. De färdiga kalaspaketen är beräknade för 8 personer.
  Sonen blir 3år den 2 Januari så detta skulle vara perfekt att vinna! <3

 2. Dem flesta kalaspaketen är gjorda för 8 personer. Då båda mina döttrar snart fyller år så skulle ju det vara perfekt med lite kalasprylar!

 3. Jag skulle välja ett tema där barnen själva får känna sig delaktiga i. T.ex som ett bak-tema, man får baka sin egen fika, så ska det finnas massa dekrationer och fint för dom att sätta på sitt fika.

 4. Kalaspaketen är beräknade för 8 personer.
  Min mamma fyller 70 år i vår och jag skulle vilja ställa till med ett riktigt gammaldags barnkalas. Ett bidrag dit vore fantastiskt????

 5. Hej! De flesta kalaspaketen är för 8 personer???? Hoppas på tur nu då vi har en blivande 3- åring här hemma som önskar sig ett paw patrol kalas ????

 6. Hej! De flesta kalaspaketen är för 8 personer 🙂 Hoppas på tur nu då vi har en blivande 3- åring här hemma som önskar sig ett paw patrol kalas:)

 7. De flesta kalaspaketen är beräknade för 8 personer.

  Detta hade varit perfekt att vinna då jag fyller år nästa helg och ska ha fest både då och helgen efter.. Har nämligen inte råd att piffa till det så mycket jag vill, med tanke på att jag fyller 20 år. Vilket enligt mig ska firas ordentligt! 😀

 8. 8 personer! Håller tummarna, vore så kul att ha lite roligare pynt vid nyår när min vän kommer hem från Frankrike efter ett år!

 9. Rätt svar: 8 personer

  Gissa om jag behöver vinna. Efter att ha bott tillfälligt, litet och trångt med tre barn som blivit utan kalas lär vi slå på stort nästa år när vi ÄNTLIGEN bor normalt i ett hus igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.