Julkalendern 2016, Tävlingar

Lucka 4

Lucka 4

Varje dag kl 07:00 öppnas en ny lucka i Tessanbakars julkalender och luckans tävling pågor sedan till midnatt. För att delta ska man svara på en enkel fråga och under tiden tävlingen pågår kommer alla kommentarer att vara dolda. Vinnaren annonseras i luckans inlägg senast kl 14:00 dagen efter. Glöm inte att ange din mailadress!
Alla luckorna i kalendern är sponsrade och presenteras i samarbete med olika företag.

Tävlingen är avslutad!! 

Stort grattis till Moa som tog hem vinsten idag! Din kortidé låter helt underbar och jag är säker på att dina vänner och släktingar kommer uppskatta dina kort.

I dagens lucka står två 10-pack med personliga fotokort från Öskefoto på spel. Perfekt med roliga, personliga julkort i år.

För att vinna idag vill jag att du skriver i kommentarfältet och berättar vilket motiv du tänker dig på just dina fotokort. Tänk på att kommentarsfältet är dolt under tävlingsdagen så bli inte orolig om du inte ser din kommentar direkt.

Lycka till!!

 

 

 

Save

Save

Save

52 reaktioner på ”Lucka 4

 1. Det skulle utan tvekan vara på vår son som snart blir fyra månader. Han har en väldigt stor släkt (fem generationer på ena sidan och fyra på andra) som skulle bli överlyckliga för ett julkort på Noel 🙂

 2. Jag hade valt min största vovve då han är så otroligt söt men börjar bli gammal nu och det finns så många som tycker om honom så hade varit fint att skicka ut som julkort 🙂

 3. Jag väljer så klart det finaste motivet av alla nämligen mina två pojkar <3
  Brukar alltid pyssla ihop egna kort men med två smmå barn känner jag inte att orken eller tiden finns där, julkortsmotiven på önskefoto är superfina och jag kan absolut tänka mig att prioritera bort mitt julkortspyssel och lägga tiden på att julmysa med mina barn istället. Håller tummarna för vinst! =)

  Tack för en trevlig julkalender!

 4. Åh på mina fotokort hade jag haft mina två fina barn på 1,5 och 2 veckor 🙂 kanske något fint taget ute i snön eller framför julgranen 🙂

 5. Vilken dag som helst får vi vårt första barn till världen. Det kommer att tas en mängd foto på vår lilla tjej. Det hade varit kul att skicka ut fotokort och berätta namn till vänner och familj. Mer personligt att få ett kort i brevlådan än att se ett inlägg på sociala medier.

 6. Mina fotokort skulle prydas av fina reseminnen med familjen, som skickas iväg och förgyller vänner och bekanta i juletid: då de skulle bjuda på både vackra naturbilder, men också skojigheter och skratt från våra resors tillsammans.

 7. Det är så roligt med personliga julkort och skulle jag vinna är det mina två barn som är det bästa tänkbara motivet för mig. De är så gulliga mot varandra och det är första julen som vi har två barn i familjen.

 8. Vi skulle göra bilder på dottern och ge till farmor mormor.morfar och storasyster. Den sista har valt att välja bort resten av familjen.

 9. Jag har en egen häst och bor uppe i Kiruna. Förra våren gjorde vi en iskall fotografering utanför ishotellet i Jukkasjärvi vart jag satt med en vit klänning på hästryggen under temat ”isprinsessa”. Dessa foton vore så fina att trycka på fotokort!
  Inte för att jag skulle påstå att brev är lika vanligt idag som förut, men mina fotokort skulle använts för att skicka ut tack-kort till fastrar m.m efter eventuella julklappar 🙂

 10. Jag hade gjort ett julkort med våra två härliga söner. Fulla av spring och massor av bus! Jag och maken svämmar över av kärlek och den vill vi såklart sprida vidare till nära och kära!

 11. Denna vinst skulle helt klart få mig att ställa upp alla barn och hunden med tomteluvor för att knäppa årets julkort – något jag egentligen redan borde ha avklarat mig inte kommit mig för!
  Jag ser alltså en bakgrund med vår julgran eller att de sitter i soffan. Alla åtta barnen tillsammans med den stoooora hunden (en rottis), alla med varsin röd tomteluva – alla ska le och se förväntansfulla ut! <3

 12. Hej!

  Mina personliga julkort skulle prydas av mina tre älskade barn,
  spridandes julglädje med tomteluvor och julmagi!
  Det fotot ska tas i Uppsala till helgen.

  God Jul!
  Med vänlig hälsning
  Kristiina

 13. Åh så roligt! Jag tänker mig en fin bild i snön på mig och killen med händerna på min mage där vår första lilla bebis ligger <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.