Julkalendern 2016, Tävlingar

Lucka 5

Lucka 5

Varje dag kl 07:00 öppnas en ny lucka i Tessanbakars julkalender och luckans tävling pågår sedan till midnatt. För att delta ska man svara på en enkel fråga och under tiden tävlingen pågår kommer alla kommentarer att vara dolda. Vinnaren annonseras i luckans inlägg senast kl 14:00 dagen efter. Glöm inte att ange din mailadress!
Alla luckorna i kalendern är sponsrade och presenteras i samarbete med olika företag.

Tävlingen är avslutad! Rätt svar är Bakboxen Jr.
Det här var en populär lucka och till er som inte vann idag så kan jag trösta med att Bakboxen sponsrar ytterligare en lucka längre fram i december.

Grattis till Diana Nylander som vann en Bakbox idag!

I dagens lucka har du chansen att ta hem ett exemplar av den väldigt omtyckta Bakboxen, som alla som gillar att baka drömmer om. Bakboxens motto är  – Alla kan baka! och det är klart att ni kan. I Boxen får du inte bara ta del av överraskande recept och bra råvaror, du får även utvalda köksartiklar som gör bakningen både enklare och roligare.

För att vinna vill jag att du berättar för mig vad bakboxens senaste prenumerationsbox heter. Svarat hittar du på deras hemsida och du svarar i kommentarsfältet nedan.

Kom ihåg att alla kommentarer är dolda under tävlingsdagen så bli inte orolig om din kommentar inte dyker upp direkt.

Lycka till!!

Save

Save

Save

Save

278 reaktioner på ”Lucka 5

 1. Hej, den heter bakboxen junior. Min systerdotter har fått den och den är fantastisk. Håller tummarna för att jag vinner en egen nu! Tack för en mysig blogg och många bra recept.

 2. Åh, denna skulle vara en perfekt julklapp till mig själv. Älskar att baka, men har ibland svårt att hitta nya recept att prova. Men med denna Box får man både smaka på något nytt samt få massor av inspiration. Senaste hette sweet treats

 3. Hej!
  Bakboxen Junior är svaret.
  Vilken vinst, jag har inte bakat på länge med denna vinst får jag inspiration och idéer. Alla kan baka det tror jag på.
  God Jul!

 4. Den senaste septemberboxen heter Sweet Treats.

  Vilken mysig tävling här,
  passar perfekt, den mig klär,
  jag vill mycket vill baka,
  en underbart god kaka

 5. Den sista boxens tema var ”New traditions”!

  SKulle älska att vinna detta pris! Har velat testa bakboxen så länge, men det har helt enkelt inte blivit av. Men nu kanske jag får chansen!

 6. Sweet treats hete septemberboxen 🙂

  Varit sugen på att testa bakboxen länge nu men som studen är det svårt att hitta dem extra pengarna till det 🙂

 7. Bakboxen junior 🙂
  Jag skulle verkligen vilja komma igång med bakningen igen, speciellt nu när jag flyttar och får börja om på en ny kula!

 8. Bakboxen Junior

  Bakning är vår familjs stora passion,
  vi letar ständigt recept och ny inspiration!
  Ja, hos oss samlas vi alla gärna i köket,
  där trivs vi bäst, bland dofterna och stöket!
  En bakbox skulle göra decembers bestyr,
  till glädjefulla smakäventyr

 9. Den senaste måste ju vara novembers eftersom decembers inte kommit ännu,eller? Den heter New traditions. Decembers heter En kaka till om du menar den.

 10. Svar: Bakboxen Junior

  Vårt favoritprogram på tv är Hela Sverige Bakar och faktiskt så är det min 18-åriga son och jag som är helt frälsta!! Vi gillar att baka, men oftast så blir det enkla kladdkakor och lite bullar och så… Så det vore himla kul att få testa en BakBox och få en massa inspiration!!

 11. Grym tävling! Svaret är Bakboxen Junior.

  Håller tummarna att jag vinner! Jag har dålig koll på vad man kan baka och med denna Bakboxen kan jag få inspiration till nytt recept som jag kanske aldrig tänkt på att kunna baka!

  Mvh
  Isabelle Engqvist

 12. Hej! Deras senaste prenumerationstjänst heter Bakboxen Junior, och är specialanpassad för barn upp till 15 år. Jättesmart!
  Ha en bra dag!

 13. Sweet treats! Och jag skulle jättegärna vilja vinna då jag och min kusin verkligen fått upp ett bakningsintresse! Varje gång jag far till honom så bakar vi, och detta skulle göra oss båda så himla glada!

 14. 🙂 SVAR: BAKBOXEN JUNIOR. 🙂 Så himlens kul för här finns en liten grabb Elliot på 8 år som älskar att baka och chokladbollar & sockerkaka kan han receptet utantill på men smälter smöret och stoppar in och ut ur ugnen får han hjälp med han är en riktig sockerbagare av stora mått 🙂 <3 detta låter inte klokt men om just jag vann denna Bakbox så skulle jag slå in den till julklapp till honom och han skulle bli överlycklig 🙂

 15. Senaste boxen heter Bakboxen Junior,
  överraskningar nu även de minsta får.
  Ett riktigt roligt koncept,
  testa nya och spännande recept.
  Ingredienserna – uppmätt & klart,
  bara att öppna och sätta fart.
  Tillbehör gör det extra kul,
  kanske baka något gott i jul?

 16. Det senaste var Bakboxen junior!

  Alla kan baka, men jag vill baka. Mycket tid spenderar på jobbet och emellanåt försöker man hitta tid till det man tycker är roligt. Behöver lite inspiration för att komma igång mer med bakningen och ta med lite goda bakverk till jobbet, alla gillar ju fikarast 😉

 17. Den senaste prenumerationsbox heter Bakboxen Junior! Som är specialanpassad för barn upp till 15 år vilket jag tycker är bra då jag älskade att baka när jag var mindre men sällan fick göra det då vi bara hade massa komplicerade recept hemma så jag tycker detta är en unik chans för alla barn!

  Vet ej om man ska skriva e-mail här men jag gör det för säkerhetsskull: Sweet-denise@live.se

 18. Hejsan!

  Svaret är: En Kaka Till.

  Bakboxen skulle bli en fin julklapp till min älskade dotter som har kämpat så med sjukdom sedan år 2012. Hon älskar att baka och så kanske jag kan få smaka lite av godsakerna. Julklappen skulle verkligen sätta guldkant på hennes tillvaro. Så nu håller jag tumme och tå, att den fina boxen hem till mig ska nå, så hon den av mig kan få.

  Kram

 19. En Kaka Till är svaret.

  Har jag tur nu ska jag baka ihop med mina älskade barnbarn. Vi skulle ha det så himla roligt och sen få festa loss på godsakerna. Tänk vilket morfar/barnbarnsmys vi skulle ha. Håller tummarna så hårt jag bara kan, för att sen få läsa att just jag boxen vann.

 20. Hej jag är gärna med och svar på frågan är EN KAKA TILL. Jag har aldrig testat bakboxen men är super nyfiken på den. Här hemma är vi tre st som älskar att baka. Så denna vinst skulle passa super bra för oss. 🙂

 21. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna denna fantastiska box. Här hemma älskar jag och dottern att baka, så det vore riktigt kul att få lite ny inspiration och nya idéer på vad vi kan tänkas baka ihop. Att dessutom få nya redskap och lite annat smått och gott gör det hela till en helt otrolig vinst.

  Den senaste prenumerationsboxen heter Sweet Treats vad jag kan se.

  Kram Sanna

 22. Bakboxen Junior heter deras senaste box

  Hoppas att jag kan vinna! =D Frugan älskar o baka, men efter ett par misslyckade försök med mer avancerade tårtor har hon tappat lusten… Denna hade varit en riktigt rolig julklapp att ge (eller januaripresent)

 23. Bakboxen Junior

  När det vankas kalas fixar alltid tjejen,
  men nu har hon sagt att det är slut med den grejen.
  Nu får jag också planera och göra,
  så jag behöver hjälp och inspiration för att inte bara förstöra!

 24. Bakboxen Junior heter den senaste som man kan prenumerera på, för barn upp till 15år.
  Jag älskar att baka och skulle så gärna vilja vinna detta!

 25. Bakboxen junior heter den.

  Och den skulle vara superrolig att köpa hem till barnen!
  Dom älskar att hålla på i köket och baka, men jag tycker det är svårt att hitta något som är lagom till dom att göra.
  Därför verkar detta konceptet riktigt bra!
  En julklapp som barnen verkligen inte skulle glömma!

 26. Den senaste prenumerationen heter bakbox junior. Hoppas stenhårt på vinst. Har precis börjat baka tillsammans med min 2.5åriga son

 27. antar att den senaste boxen var sweet treats? 🙂
  skulle så gärna vinna, tycker jättemycket om att baka men har tappat motivationen och inte bakat på rätt länge nu, men detta verkar ju jättekul och inspirerande!

 28. Senaste boxprenumerations sorter heter Bakboxen junior. Dessa boxar är helt fantastiska, har gett bort den som kul present när folk fyller år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.