Familjen, Tårtor

Min bästa väns bröllop

 
Vilken underbar dag jag hade igår. Från morgon till kväll spenderade jag den med min bästa vän som gifte sig. Jag hade äran att vara tärna så vi startade med rosa champange och bröllopsbestyr redan kl 10 på förmiddagen och höll i gång ända till bröllopsfesten var slut vid två på natten.
Jag hade själv ett väldigt enkelt bröllop så det var jättekul att få vara med om ett sån här riktigt fin och välplanerad dag. Vi hade en fotograf med oss hela tiden och det ska bli jättekul att se resultatet av alla bilderna för vi hade så otroligt roligt hela dagen. 
 
 
Dagarna innan var rätt häktiska dock, men roliga även dom. Jag fick nämlogen även i uppdrag att göra bröllopstårtorna. Jättekul men lite stressigt för jag har aldrig gjort så många tårtor på en gång. 
Totalt blev det en trevåningstårta, tre sidotårtor och två glutenfria bakelser.
Men det gick bra. Jag blev supernöjd. Brudparet blev supernöjda. Och jag hörde bara fina saker från gästerna på bröllopet.
 
 
Tårtorna består av vaniljbottnar fyllda med hallonmousse, tropisk mousse och hjortronsylt. Spacklade med smörkräm och täckta med sugarpaste. Dekorationerna är gjorda i gumpaste och lace och caketoppern är inspirerad av brudparets dykintresse.
 
 
Min allra första bröllopstårta blev till min allra bästa vän och jag är glad och tacksam att jag fick vara delaktig i att förgylla deras dag <3.
 
 
 
 
 

6 reaktioner på ”Min bästa väns bröllop

    1. Jag har inget speciellt märke utann använder formar från både ö&b och Bagaren & kocken :-). Jag föredrar hela formar med lite högre kant, dvs inte springformar. När det gäller fyrkantig form så letar jag själv fortfarande efter en bra så jag har tyvärr inget tips där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.