Baktips/bloggtips

T Ä V L I N G – Vinn en smakbox

1_smakbox_dsc_4972_577cd5982a6b226871617427
Inlägget är ett samarbete med Smakbox

Nu har du chansen att vinna min favorit hittils från Smakbox. Det är den senaste boxen – Nya vanor – som kom i augusti.
Fylld med godsaker och en praktisk liten pryl som vanligt. Det är verkligen som julafton när lådan dyker upp :-).

Hur vinner jag?
För att vara med och tävla vill jag att du kikar igenom min recension av Smakboxen, länk nedan, och lämnar en kommentar där du berättar vilken produkt du ser fram emot att testa.
HÄR kan ni läsa om innehållet i boxen. Du ska också kika in hos Smakbox.se och ta reda på hur ofta smakboxen skickas ut 🙂
Tävlingen avslutas på fredag den 23/9 kl 20,00

Smakbox med 50 kr rabatt med TESSANBAKAR
Om du inte vågar chansa på att vinna en box så kan du istället beställa en.
Min kod TESSANBAKAR ger hela 50 kr rabatt på första Smakboxen fram till söndag 25:e september. Det finns en begränsad mängd Smakbox Nya Vanor så det gäller att vara snabb om man vill hinna få den (efter den 25:e ger min kod 15 % rabatt som vanligt).

Lycka till, det här en chans du INTE vill missa 🙂

19 reaktioner på ”T Ä V L I N G – Vinn en smakbox

 1. Hej Tessan! Wow vad kul. Det här med smakboxe måste vara såå kul att ha och testa. Jag skulle tycka det vore såå kul och såå intressant att få vara en av de första som får prova på se vad som kommer och med spänning få se vad som finns i en ny låda varje gr!!
  Jag ska nu nästa vecka flytta hemifrån och flytta till eget vilket vore så passade med en smak box till mig själv med massa nya produkter! ! Jag skulle mest vilja prova havreflingor med blåbär och brödet!!!!äter mkt bröd och behöver nåt nyttigt!! Jag har sett flingorna någon av dem i butik men inte testat. Kan inte bestämma mig vilken och då de är rätt dyra men bär i o nyttiga vore de smaskiga o goda!! Liksom kaffet -älskar kaffe!! O med choklad till vore även den en kul grej att testa!! Oj jag kan inte bestämma mig men MEST havre ringarna och kaffet jag är en morgon människa då frukosten är ett viktigt mål!! Alltid kul att få prova nya saker!!
  Stort tack!!!!

 2. Jag är mest sugen på att testa grönsakschipsen för att jag vill försöka variera fredagsmyset. Smakboxen skickas ut varannan månad, februari, april, juni, augusti, oktober och december.
  Hälsningar Marie Nilsson

 3. Är väldigt svag för äppelmust så det är absolut den jag skulle se fram emot och de ekologiska kryddmixarna ????.
  Varannan månad kommer smakboxen.

 4. Hej!
  Smakboxen skickas ut varannan månad.
  Jag vill absolut testa smakförpackningarna av jordnötssmöret från Green choice, de verkar vara perfekt att ha i väskan mellan jobb och träning, då när man blir som mest sugen efter något.

 5. Hej! Vilken intressant, god och rolig blandning. Jag drogs direkt till Zetas 5 gryn. Jag testar gärna alternativ till de gamla vanliga pasta- och ristillbehören och den verkar ju perfekt. Lådorna kommer varannan månad och jag förstår verkligen att det är som julafton.

 6. Smakboxen skickas ut varannan månad.
  Jag skulle vilja testa Svenska Havreringar med blåbär som är utan onödigt socker. Frukosten skulle bli en njutning.

  Ett box med nyttigheter är vad jag behöver
  för att slippa idétorka i köket framöver.

 7. Hej, jag är gärna med och tävlar:)
  Den skickas ut varannan månad.
  Jag skulle vilja testa 5 gryner, bra och nyttigare alternativ till pasta och vitt ris.
  /Sara

 8. Smakbox kommer varannan månad. Risentas fröbröd ser jag fram emot att testa för det ser ut vara ganska hälsosamt bröd som jag gillar. Gillar också baka men är inte så duktig men fröbrödet lyckas jag nog.

 9. Kiviks Äppelmust
  Jag älskar svenska äpplen och brukar pressa dem i min råsaftcentrifug från 80-talet.

  Varannan månad kommer den.

 10. Åh vilken rolig tävling. Älskar att detta med boxar blivit så stort senaste åren, sånt himla roligt koncept tycker jag 🙂

  Boxen kommer ut varannan månad.

  Jag är himla sugen på att testa äpplemusten. Älskar verkligen äpplen och har faktiskt sneglat på musten i butiken men aldrig köpt den.
  Jag och mina vänner ska nu under hösten varannan helg köra temamiddagar. Är riktig peppad för detta och vet redan ett par teman som är spikade bl.a ”Italiensk afton”, ”Havets läckerheter” och ”Tryffel”. Och som den äppel-tok jag är så funderar jag på att köra ”Äppelkväll”.

  Då tror jag musten hade varit given dels till fördrink men i diverse rätter. Hade varit kul att få testa och musten från Kivik inför min middag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.