Sponsrat inlägg

Tårtkit från Lyckas med mat

Inlägget innehåller annonslänkar från Lyckasmedmat.se

Den här veckan kan du på min instagram vinna ett fint tårtkit från lyckasmedmat.se med de produkter som jag har använt för att göra min fina partytårta här nedan.

Lyckasmedmat.se är en fantastisk butik som verkligen har ALLT man kan behöva när det gäller bakning och matlagning. Jag väljer ofta dem just för att jag kan hitta allt från bakformar, strössel, choklad, kalastillbehör. Du kan få presenttips och de har en stor receptbank med både bakverk och maträtter.

Partytårta

Här nedan ser du alla prudukterna och kan klicka dig vidare för att läsa mer om dem.

Tävlingen avslutas fredag 9 juli kl 20:00. Tävla HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.