Familjen, Konståkning

Tävlingsdags


Konståkning

I morgon är det äntligen dags. Elwira som aldrig blir nervös har varit helt förstörd i veckan. Mardrömmar om att tävlingen inte blir av eller att hon får göra sitt nummer utomhus på mark har avlöst varandra. Idag verkar det största bekymret vara att vi ska komma i tid.

Hon startar i första gruppen vid kl 9 så vi måste upp tidigt och fixa hår och smink. Känner jag henne rätt kommer hon spendera hela kvällen med att packa 😉 Och vi kommer ändå glömma något. Just nu är hon i ishallen och kör ett sista pass innan tävlingen imorgon.

Jag kommer stå och sälja lotter och rosor hela dagen imorgon och alla som jobbar måste ha med en kaka till caféförsäljningen. Jag kommer bjuda på en Bountykladdkaka den här gången. Receptet hittar du HÄR.

Hon tävlar i stjärnklass miniorer vilket innebär att det inte är några priser eller placeringar inblandade utan imorgon får hon ett stjärnprotokoll med en individuell bedömning till henne. Det tycker jag känns bra, för det är rätt stor spridning i den klassen. Vissa har åkt länge och det kan skilja flera år mellan dem.

Ikväll lottas startordningen så ni får hjälpa mig och hålla tummarna att hon slipper startnummer ett iallafall ;-).

Heja Elwira!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.