Baktips/bloggtips, Desserter

Veckans baktips v 1 – Semmelwraps

wrapsemla2-1024x728
Semmelwrap. Foto från Littledessert.se

När jag väljer veckans baktips så går försöker jag alltid gå på något som är så aktuellt som möjligt, och vad kan vara mer aktuellt just nu än semlor?
Jag är faktiskt lite svårflörtad när det gäller semlor, det är inte riktigt min grej. Ska jag ha så vill jag helst ha hemmagjorda med hemmagjord mandelmassa. Och det slänger man ju inte ihop på en kvart direkt.

Så när jag fick syn på de här underbara Semmelwrapsen med smördeg hos Jennifer på Littledessert.se så föll jag direkt. De här SKA jag baka, och det snart dessutom. Är det så här semlor ser ut så kan det kanske bli min grej iallafall :-).

Receptet på Jennifers Semmelwraps hittar du HÄR.

Littledessert.se är inte bara en blogg, utan en fantastisk hemsida som består av bloggen, portfolio och en webbshop, så kika gärna in och se vad som erbjuds.

littledessert

Jennifer littledessert
Jennifer Lindberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Baktips/bloggtips, Desserter

Veckans baktips v 1 – Semmelwraps

wrapsemla2-1024x728
Semmelwrap. Foto från Littledessert.se

När jag väljer veckans baktips så går försöker jag alltid gå på något som är så aktuellt som möjligt, och vad kan vara mer aktuellt just nu än semlor?
Jag är faktiskt lite svårflörtad när det gäller semlor, det är inte riktigt min grej. Ska jag ha så vill jag helst ha hemmagjorda med hemmagjord mandelmassa. Och det slänger man ju inte ihop på en kvart direkt.

Så när jag fick syn på de här underbara Semmelwrapsen med smördeg hos Jennifer på Littledessert.se så föll jag direkt. De här SKA jag baka, och det snart dessutom. Är det så här semlor ser ut så kan det kanske bli min grej iallafall :-).

Receptet på Jennifers Semmelwraps hittar du HÄR.

Littledessert.se är inte bara en blogg, utan en fantastisk hemsida som består av bloggen, portfolio och en webbshop, så kika gärna in och se vad som erbjuds.

littledessert

Jennifer littledessert
Jennifer Lindberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.