Baktips/bloggtips

Veckansbaktips v 36 – Cake by Mary

CakebyMary

Den här veckan hälsar veckan baktips på hos Cake by Mary.  Cake by Mary är en bakblogg där Maria delar med sig av sin bakning och sin inspiration. När jag bad henne om ett favoritrecept så valde hon den här Hallonkladdkakan med geléhallon. Låter helt galet gott. Och spännande 🙂

v 36 CakebyMary

”Bloggen CakeByMary startades för lite mer än 1 år sedan och är en blogg med främst bakrecept, men ibland dyker det upp lite andra recept, tips och annat som rör bakning också. Bloggen startades dels för att jag skulle ha en lättillgänglig receptbank som jag kan komma åt oavsett var jag är och där jag kan samla favoritrecepten, men också som ett smidigt sätt att dela med sig av recept när det efterfrågas. Efter att ha startat bloggen har jag insett hur otroligt roligt det är att inspirera andra, att se andra baka något från min blogg och det gör att man vill fortsätta!”
Maria, CakebyMary.blogspot.se

Facebook: CakeByMary
Instagram: cakebymary
Pinterest: cakebymary

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.