Smula jästen i en bunke och vispa ut den med vatten, olivolja, honung och flingsalt. Tillsätt vetemjölet, lite i taget och arbeta samman till en deg och knåda den i cirka 5 minuter för hand eller i maskin.
Låt jäsa under bakduk i 45 minuter.
Sätt ugnen på 225 grader.
Häll upp degen på mjölat bakbord och dela i två delar, knåda och forma till två bollar. Platta ut tills de är cirka 1,5 cm tjocka. Låt jäsa under bakduk på en oljad plåt med lite flingsalt i bottnen i cirka 30 minuter. Dela under tiden cocktailtomater, lök, vitlök och oliver.
Gör små gropar i degen med ett mjölat finger, ringla över rikligt med olivolja, strö över flingsalt, tomater, oliver och rosmarin. Grädda ca 10 minuter tills bröden får en gyllene färg.
Den här gången la jag hela degen i en lite större form och då dubblade jag gräddningstiden.
Ser riktigt gott ut!
den var jättegod! och faktiskt nästan godare dagen efter 🙂