Okategoriserade

Gåvokort

Reklam för Parnass, inlägget innehåller annonslänkar.

Har du ett företag och vill uppmuntra dina anställda med en uppskattat julklapp? Då ska du läsa vidare här. Eller är du anställd som tycker att du förtjänar en fin julklapp, då kan du också läsa vidare och sedan tipsa din chef på ett fint sätt 😉

Parnass har många olika alternativ när det gäller det här med julklapp och gåvor från företag utöver deras breda sortiment på profilprodukter (pennor, kläder, väskor, mässprodukter etc).

Min personliga favorit hos dem är alternativet med gåvokort. Det är det jag uppskattar mest att få och det är det jag skulle välja om jag själv hade anställda som jag ville uppmuntra med en fin julgåva.

Det är ju ändå så att alla inte är lika och gillar exakt samma saker. Och tur är väl det :). En kanske blir överlycklig över ett set med fina handdukar medan en annan mer hade uppskattat ett par coola hörlurar eller en plattång. Eller kanske en tidningsprenumeration eller en upplevelse om man känner att man redan har det mesta man behöver?

Parnass har många olika inriktningar och prisklasser på sina gåvorkort så att du kan hitta något som passar just dig och som kan kännas personligt trots att mottagaren själv får välja sin specifika gåva.

Exempelvis har de gåvokortet ”Hållbart” där mottagaren kan välja mellan flera miljösmarta och hållbara produkter. Eller Gåvokort Rädda barnen, där 50 kronor per gåvokort skänks till Rädda barnen.

Prisklasserna ligger just nu från 159:- och upp till den lyxigaste av dem alla, Gåvokort Diamant, för 999:-. I den senare hittar man min favoritelvisp så jag får väl hålla tummarna och hoppas på att jag har varit så snäll så att jag skulle kunna få en sån fin present i år.

Största fördelen med att välja ett Gåvokort i julklapp till sina anställa är nog ändå, i min mening, att man undviker alla presenter som bara ställs in i garderob och glöms bort. På det här sättet kan man välja något man verkligen vill ha och som kommer till nytta och/eller glädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.