Tårtor

Rapunzel våningstårta

För ett år sedan hade jag precis börjat baka tårtor och frågade min granne om jag fick baka tårtor till hennes dotters kalas för övnings skull. I år frågade hon mig om jag ville baka till kalaset i år igen. Självklart ville jag det.Rapunzel önskades och det här blev resultatet. Vaniljbottnar fyllda med rabarber/jordgubbsmousse, citronmousse och rabarber/jordgubbskompott. Som vanligt spacklat med smörkräm och täckt med marsipan. Dekorationerna är mestadels i sugarpaste.

9 reaktioner på ”Rapunzel våningstårta

 1. Hejsan. Ser att du gillar att baka. Nu hade du ju också nyss gjort en, men på min blogg just nu finns en liten utmaning. Eftersom det är sommar så har jag get ut en utmaning där man ska baka en tårta, man ska vara så kreativ och fantasifull man kan och sedan ladda upp bilden och sedan skicka länken till mig. Jag visar sedan alla fantastiska kreationer på bloggen och länkar. Det skulle vara jätta kul om du va med eller bara spred det vidare. ^.^

 2. Kul att du vill vara med! Ja självklart så länge du har gjort den. ^^ Det är bara att kommentera länken på min blogg så jag kan se den. 🙂

  Sprid gärna vidare så det kan bli mer av detta ^.^

 3. Hej ! Har letat med ljus och lykta en rapunzel tårta till min dotter som fyller 6 år 5/4. Hon ska kalas fredagen 7/4 . Vet du någon som kan vaka sådan fin tårta som du har gjort eller tar du beställningar??
  Vi bor i Sollentuna, Stockholm
  Mvh Katarina Barkskog

  1. Hej Katarina,

   Vad roligt att du gillar min tårta ♡. Tyvärr tar jag inte beställningar och bor dessutom i Göteborg. Här har jag koll på vissa som bakar med inte alls i stockholm.
   Jag vet att det finns en grupp på Facebook som heter tårtgruppen, kanske du kan fråga där.
   Lycka till!
   Kram Tessan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.